Těžko se s tím pracuje, lehce se to odrolí a nikdy se to nevyrovná klasické bílkové polevě.
 A taky jsem ještě neslyšela o tom, že by nějaký perníkář byl bit za to, že z jeho perníčků měl někdo salmonelu, protože toho cukru, kolik v tom je... myslím, že salmonela moc nemá šanci 
 Kažodpádně ještě jsem fakt neviděla a neslyšela o salmonele z perníčkové polevy. 
 Ty od Ötkera jsou fakt na prd - zkusili jsme to jeden rok a opravdu na větší zdobení je to propadák 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.