31.10.2011 15:19:20 zerat
Re: K čemu je vlastně
Loro, když ona ta pizza z horkovzduchu je na nás až moc přesušená, stejně tak se mně neosvědčil horkovzuch na některé druhy cukroví, která peču na Vánoce - třeba perníčky jsou tvrdé a nikdy z něj nebudou tak kypré jako z normálního pečení

Já jsem zpočátku nového sporáku (hyper super luxus,- se všemi pojistkami, taky se samozapalováním) stál tenkrát asi 12000 Kč nebo 13 000 kč, taky hodně často používala pravý horkovzduch a předehřev trouby, což vlastně táhne to stejné těleso (za 5 min. 250°C)... ale asi po dvou letech a měsíci mi právě odešlo to topné horkovzdušné těleso. Oprava mě měla stát skoro 2500 Kč! Naštěstí to pan opravář uhrál ještě nějak jako záruční opravu a stálo mě to výrazně míň... Opravář tento, a pak i druhý ze servisu jiných značek trub mi řekli, že nepoužívat pořád, protože je vyšší spotřeba(což nemusí být zásadní) a rychleji to těleso odvařím. U nás trouba jede denně, takže bych tu troubu zrušila fakt rychle.
Odpovědět