, že o víkendu kupuju pořádný bochních žitnopšeničného kváskového chleba, který zabalím do čisvé vyvařené a vyžehlené utěrky a dám do spíže - takto vydrží v pohodě 4 dny měkký s křupavou kůrkou. Na další 3 dny potuje zbytek zabalený v utěrce do igelitového pytlíku, než ho dojíme. Tento chleba nám chutná víc, než všechny pšeničné.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.