, u nás se ještě na konci škvaření přilívá trošku mléka (ne nízkotučného!) - škvarky tak chytnou pěknou barvu a lepší chuť. Když jsou vyškvařené, tak je lisujeme takovým tím kovovým lisem na vařené brambory (to už ale skoro nikdo nemá doma) - nemáme je rádi tučné. Hotové vylisované škvarky solíme.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.