Re: Dilema s lívanečníkem
tak tak ... opravdu nejlepší jsou klasické litináky.
Já mám dokonce i lívančeník litinový, ale mám plynové plotýnky, takže se mi na něm lívanečky nedělají vůbec dobře a fakt hodně špatně se mi vyndavají - nepoužívám pod něj tu železnou plotýnku, což bude asi největší problém.
Takže stejně používám normální pánev.
Já bych jí klíďo dala ten, co jsi koupila + k tomu nějakou další drobnost.
Může ho vyzkoušet a uvidí, jestli jí bude vyhovovat.
Tescoma je značka naprd - jedině snad škrabka od nich nemá konkurenci - zrovna dneska jsem koukala na plech, který mám od nich - cca 6 let - a je to hrůza! prorezlý až hamba ... fakt už ho budu muset vyhodit - používám ho pouze s papírem na pečení. Jenže má fakt dobrou velikost, tak ho pořád nechávám...
Pánev taky odešla realitivně brzy - a to byla drahá šíleně s tím kolečkem na dně... nejlepší 2 pánve mám, kupodivu z nějakého výprodeje z lidlu a z penny - jsou s nepřilnavou vrstvou, celkově jsou masivní, silné dno - žádný slabý plíšek, mají silikovnové držadlo, které je hodně příjemné na držení - a ani nebyly drahé...
Určitě
Odpovědět