3.1.2012 10:34:42 Binturongg
Re: Obchodní počty v reálu.
Platím 2,50 za rohlík a 2.90 ZA HOUSKU UŽ VÍC NEŽ ROK - PROTO, ŽE (sorry CL) jsou z místní soukromé pekárny a stejně jako ostatní pečivo jsou skvělé, o trochu větší než jinde a v jiných krajích už mi pečivo nechutná.
Ani ty slavné kaiserky a čersvé bagety ne - buď to všechno pohoršilo, nebo jsem zmlsaná. Levné pečivo kdekoli už od pohledu ne - co může být za rohlík, který má 50g, stojí necelé 2Kč a smrdí po kvásku, i když ani nevím, jestli se tam dává

Copak je to za koblihu, která smrdí přepáleným tukem, kterým je nasáklá?
Co dělá naše pekárna jinak, že má koblihy jak od babičky a jsou asi o 50 haléřů dražší?
Takže pokud má Vietnamec mimořádně skvělé rohlíčky, zvlášt vypečené, dám za ně klidně tři koruny. Pokud nabízí stejný blivajz jako většina obchodů a lze to jíst jen absolutně čerstvé a cenu si jen přirazil, je to důvod přestat tam nakupovat... aspoň ty rohlíky...
Odpovědět