Re: :-)
Já mám tedy štěstí, že moje obě děti jsou žravé, ale jsem také názoru, že nutit jídlo stejně nikam nevede, spíš to zvětší odpor. Určitě je dobrý zkusit vařit, co dítěti chutná, ale podle mě to nucení je základ. Já si to pamatuji z dětství a zařekla jsem se, že nikdy nebudu děti nutit dojídat a podobně.Eli, když je nemocná, tak jedla ted úplně normálně i s teplotama a to nechutenství se dostavilo opožděně, takže pak týden do všeho jen rýpla a dost.
Matěj při a po nemoci nejedl vůbec asi 14 dní, ale je kojenej, takže to je něco jinýho
Kde si dostala hrušky? já chci takyýýýý.
Povidla jsou podle mého jen v tom,že vaříš, vaříš a vaříš, až je z toho taková hustá kaše.
A nám teda vydržela ve skleničkách, doporučuju pak dát skleničky do trouby (pekáč,v něm voda a utěrka) a nechat 20 minut při teplotě pod 100 st - tím to vlastně zasteriluješ, sice vitaminy - ale ty se stejně zničí při varu, takže horší to už nebude.
Já hrušky používám do přesnídávek, vařím jablka a část jich ochutím těmi hruškami, ony jsou hodně výrazný a strašně sladký, takže pokud máš kyselejší ovoce, ta hruška to přírodně osladí.
Bohužel, už mám na polici poslední hruškovou skleničku

Odpovědět