), jindy bezlepkové müsli se sušeným ovocem (jsou tam vločky z pohanky, jáhel, rýže apod.), případně kaše s ovocem (pohankovou, jáhlovou, rýžovou). Když se sežene cizrnová mouka, tak se dají udělat dobré palačinky/lívance. K obědu různá masa, většinou dušená nebo pečená se zeleninou a přílohy rýže nebo brambory. Večer domácí bezlepkový chleba se šunkou nebo nějakým kozím sýrem a k tomu nějaká zelenina. Často dělám k večeři i polévky. V mezidobí dětské přesnídávky, ovoce, oříšky, rozinky apod.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.