jj právě dnes jsem si k obědu vařila řepu... vycházím z receptu paní Hofhanzlové - vařila jsem podle ní příkrmy.
Podařilo se mi to ukočírovat právě stravou - červená řepa, pažitka atpod. ;-)
Když si vzpomenu zpětně - tak pro kojence jsem nezačínala cibulkou (úplně jsem vynechala) a zakysanou smetanu taky až později... mno, a samozřejmě zkraje jsem mixovala!
a chutná dodnes! 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.