) a i přesto po 24 hodinách byly v láhvích kusy ledu a maso na kost zmrzlé. Venkovní teplota 33 stupňů ve stínu..Dělám třeba čevapčiči, krůtí guláš, přírodní krůtí plátky.Nestojím u toho hodinu, příprava trvá 15 minut a pak už se to vaří samo a já si na terase čtu. Stejně přes poledne jsme zalezlí, tak to že se jídlo vaří třeba hodinu mě nijak od dovolené nezdržuje..a máme čerstvé jídlo, a bez rizika. Všem přeju krásnou dovolenou a hlavně šťastnou cestu v obou směrech..
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.