Zamražuji vypeckované a v zimě dělám bublaninu, je moc dobrá. Kompoty jsem vždy dělala od oka, nasypu mirabelky, prosypu cukrem celkem dost a doleji převařenou vodou, pak tvůj obvyklý postup konzervace. Já vařila zavíčkované ve velkém hrnci s utěrkou na dně od varu ca 15 min, pak otočit víčkem dolů, po 10 min. otočit zpět, hotovo, vydrželo 2 sezony (možná i déle, ale snědly se).
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.