Mají si ponechat svoji strukturu, samozřejmě, že pokud je zbavíš slupky, tak něco podobného kečupu dostaneš, ale tak to být nemá. Princip je v tom, že slupka zadrží všechny šťávičky uvnitř, proto se dává rajče řeznou plochou vždycky nahoru. Zkus to i se slupkou. Píšeš, že rajčata sušíš - taky bez slupky? Recept na sugo mám, zrovna ho dělám z 10 kilo rajčat, bude to dlouhá noc
Jestli chceš, pošlu odkaz.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.