. Rýži, těstoviny a omáčku ano, ale když jsem doma, radši si to dám do hlubokého a jím lžící....každopádně nahrnování na vidličku je až vedlejší funkce (v tu chvíli zastupuje lžíci)...jo a i při nahrnování je správně "horní úchop", vidlička se jako lžíce prostě nedrží (při horním úchopu s ní můžeš v ruce snáze rotovat, používat podle potřeby)....Někdo dokonce jako lžíci (nebo pero) drží i nůž....velmi nepraktické
.
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.