jsem blbá, mělo mi dojít, že to bude hnus z Belgie
chutná to jako margarín, udělala jsem z toho jednu várku těsta na vanilkové rohlíčky (druhou várku mám z normálnějšího másla), tak jsem zvědavá, až to upeču, jaký bude rozdíl. Přemýšlím, jestli jim to máslo nevrátit, bylo z Alberta a tam přeci píšou, že zaručují možnost vrácení zboží, ne? I když pochybuju, že si muž nechal účet :(
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.