Kdyby tahle odešla, chtěla bych další, ale to opravdu hlavně kvůli kynutému těstu, protože dělat ho ručně mě nikdy nebavilo a zkrátka přijde mi pohodlnější naládovat pekárnu a přijít si za 2 hodiny pro hotové těsto (jen zpočátku chvilku ladím tuhost těsta, nelepkavost). Poměrně často třeba dělám vánočky, valašské frgály, ovocné koláče, tu a tam nějaké ty plněné šátečky... bez pekárny by bývaly o hooodně míň často 

Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.