24.3.2013 18:50:58 Andy
Re: Fritéza s malým množstvím oleje
Mam Tefal Actifry a jsem spokojena. Delam v nem hranolky,rizky, kureci kridylka i smazak. A je to moc moc dobre. Naucila jsem se tam delat i cela hotova jidla, takze jen nahazu zmzle maso a zmrzlou zeleninu, necham chvili bezet a pak pridam omacku. Taky mam rada, ze muzu v prubehu smazeni dodat ruzne koreni. To miluju na hranolkach.
Ma jednu nevyhodu - nemuzes (nebo alespon me se to nepovedlo a dal uz jsem to nezkousela) v nem delat velke kusy masa. Takze zapomen na rizek pres cely talir, ja ho vzdycky nakrajim na mensi kousky. Tak stejne smazak - nedelam klasickou kostku 10x10, ale nakrajim ho na hranoly, obalim a osmazim.
Smazeny kvetak a zampiony nejsou problem.
Jo a jeste jedna nevyhoda - cas. Trva to dyl, nez klasicky smazeni.
Kdyz jsem zacinala, nasla jsem si spoustu receptu na You tube, tak se podivej na inspiraci.
Odpovědět