Musím říct, že mně ten Sinlac připadá jako vyloženě nouzovka, protože je slazený sacharózou, to jsem vyloženě nerada. Koupila jsem to na zkoušku na doporučení dr., že je to chuťově dobré - no nedivím se, když je to oslazené, že.
Dneska jsem tam dala místo 150ml vody jen 90 a při stejném množství prášku kaše dostala tu "správnou" hustotu, takže malá lupala až jí ouška poskakovala. Ale asi to už znova nekoupím, leda na dovolenou, sacharózou opravdu ještě sladit nechci

. Už dost na tom, že si užila těhotenství s mámou s cukrovkou na inzulinu, proč to pasírovat do ní už teď do miminka

.
Jinak jsem trochu dočetla a vidím, že u vás, Andrýsku, jde spíš o možné podezření při atopu... my máme kůži jak křišťál, je úplně čistá, ťuk ťuk ale kluci měli ekzém oba a ošklivý, ona nic, když držím důsledně dietu při kojení. Náš největší problém je hlenový, případně krvavý, průjem a silné bolesti bříška, i se hodně zhorší zvracení, když něco nevychytneme. Ale já to hlídám fest, takže je zdravá. Akorát vám všem závidím tu možnost sníst něco mimo domov. Já nejen kupované obědy, ale ani třeba u příbuzných to nejde, prakticky nikdo není schopen to uhlídat a je tam máslo, mlíko, smetana, sýr. Musím se ptát jednotlivě, řeknou mi, že vařili bez mlíka a pak se doptám a je to třeba 3x v tom jídle, jíška atd. - no prostě je to na houby. Pojedeme v květnu na dovolenou k moři a bez zmrzliny, bez kafe (v Itálii!), bez jídla v restauraci, bez sýra ve středomořské kuchyni, no prostě - i když vím, že je to vlastně prkotina, tak si musím připomínat, že to skončí a že jde o houby, v tomhle mě to opravdu mrzí. Italská zmrzlina před domem a já nelíznu

.