
, co budeš druhý den vařit a začít třeba hned ráno, kdy bývá miminko nejhodnější. Doporučuju polívky z různých druhů zelenin. Pórkovo-bramborová, brokolicovo-mrkvová, jarní zelenina a nastrouhané tofu, krémová dýňová...
To jsou polívky do 15 minut. A když si večer předtím uvaříš malý hrnek pohanky, jáhel, krup, červené čočky..., zkrátka nějakou obilovinu nebo luštěninu, dáš do ledničky a druhý den to pak přidáš do uvařené polívky, tak máš postarané i o minerály a bílkoviny. 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.