. Dcera (19 měs.) má alergii na vajíčko, její reakce při styku s vajíčkem byla poměrně prudká a krevní testy dopadly taky hodně špatně. Drží bezvaječnou dietu. Když jí chci koupit cokoliv v obchodě, tak mě odrazuje informace pro alergiky, že výrobek může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, ořechů apod., protože závod, ve kterém se daný výrobek vyrábí, zpracovává i tyto potraviny. Jak k těmto informacím přistupujete? Primářka, ke které dcera chodí, tvrdí, že mám vybrat výrobky, kde není možnost ani stopového množství vajec, ale těch je opravdu málo. Jak to řešíte? Berete tyto informace jako opravdové varování a výrobky nekupujete nebo to chápete jen jako sichr výrobce, kdyby se náhodou něco stalo, aby je nikdo nemohl popotahovat po soudech?

Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.