. Chápu, že někteří lidé asi ani přesně nevědí, co chtějí - těžko chceš k jídlu všechno, že, spíš je to neschopnost se vymezit. U nás - co chvíli nová bageterie - ještě ani jedna se zdaleka nepřiblížila obloženým bagetám, jaké bych si představovala - čerstvé lákavě vypadající suroviny a hlavně ne ta bageta z Alberta, co se rozpadá na tisíc strouhankových kousků, ale pořádná a chutná. Pak bych si ráda a pravidelně plánovala pochůzky po městě tak, aby mi to vycházelo na posezení s bagetkou. Brala bych i dítě, i muž má ty poctivé rád. A to je jen jeden typ pohostinství...
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.