no, taky mi spíš přijde, že se cácorka těší spíš na ten hambáč, nebo čínský nudle...
to co popistuješ mi na nejedlíka moc nepřipadá...
nejedlíka mám já doma, je mu 8 let a hambáč by nepozřel ani ve snu, čínský nudle to samý.... on nejí ani sladkosti, co nezná, když třeba nějakou dostanou ve škole v jídelně jako moučník, tak to přinese domů, protože tohle on není

....
Já třeba jsem teplé večeře dělala vždycky, jsem tak zvyklá z domova. A taky proto, že vlastně v žádné práci jsem si nikdy nemohla dovolit chodit mimo na teplý oběd (pokud jsem si ho nepřinesla z domova, mw k ohřevu samozřejmě byla), tak jsem byla ráda, že se doma pak v klidu najím normálního teplého jídla.
Dělala jsem je tedy, i když jsem chodila do práce na plnej úvazek a mrňous do školky, a dělám je i teď, když jsem doma na RD ... právě kvůli tomu, že on ve školce téměř nic nejedl a byl fakt jen o suchým chlebu a vodě (nepil ani čaj se sirupem) - u nás to byla nutnost hlavně taky proto, že on nejí ani namazanej chleba...ničim namazanej...
když jsem chodila do práce, většinou jsem vařila den dopředu - třeba rizoto, polévky atd., ale třeba klasická rychovka typu br.kaše a k tomu něco, třeba pečenej losos, nebo pečený kuřecí paličky, těstoviny s boloňskou omáčkou, různejma smetanovejma omáčkama etc., k tomu nakrájená zelenina, to netrvá dýl jak hodinu a je s tím minimum práce - řekla bych, že víc práce bych měla se studenou večeří,... dost často toho bylo i na dva dny....
Vaření pro nejedlíka mám, myslím, dost vymakaný...
