) vystresovaná. Při vaření oběda jsem (asi tak před hodinou) olízla omylem (co na to říct, nechápu! 







) nůž od syrového kuřecího masa. Co s tím? Uvařila jsem si řepík a piju ho. Víc mě nenapadá (slivovici nemáme). Mám hysterčit, nebo se vůbec nic stát nemusí? Na netu to samozřejmě vypadá, že "nakažené" je snad každé syrové maso, když ne přímo salmonelou, tak "aspoň" listeriozou nebo campilo bakteriemi... Důvod, proč stresuju, je hlavně ten, že jsem těhotná:(.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.