Mám tedy docela dost vajec, která bych ráda nějak skladovala. Výborně se z nich peče, mají obrovský žloutek, cela jsou větší než slepičí. Zároveň je mi jasné, že je větší šance salmonely bez dostatečné tepelné úpravy, ale co s tím provede zaskladování? Nejraději bych, aby to dál nežralo peníze, takže ne mrazák. Co vodní sklo, hašené vápno? Máte s tím někdo zkušenost u kachních vajec? A pokud ne, jaká je teorie?
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.