. Pod dojmem toho, že potřebuju zhubnout a inspirací ve "Jste to, co jíte" jsem začala číst složení potravin, jsem zjistila, že na většině olejích je, že se můžou použít na vaření a studenou kuchyni a o smažení tam není ani zmínka. Chtěla bych nějaký chuťově neutrální olej, takže jsem zavrhla arašídový, i když ten by byl asi dobrý (?). Poradíte něco šikovného a ne moc drahého, aby to neškodilo víc než je nutné
. Děkuji J. 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.