Já sice peču kváskový, ale jak Tě tak čtu, tak ta pracnost je podobná, jen s tím rozdílem, že na rozkvas zadělám ráno než jdu do práce, a to zabírá opravdu minimum času... Také mám minutku, ale jen v troubě, takže to neřeším. Třeba včera jsem zadělala na chleba a dala jsem ho kynout do mísy. Pak jsem šla sekat trávu a až jsem si tak nějak vzpomněla, tak jsem ho přeložit a dál nechala kynout. V klídku jsem šla pokračovat s trávou... pak jsem ho dala kynout do ošatky a až jsem byla osprchovaná, tak jsem zapla troubu a zase jsem si dělala své... až trouba pípla, tak šel dovnitř chleba... potom načasuju a když zapomenu, tak se nic nestane, protože trouba se případně vypne a chleba v ní dojede... žádný problém. 
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.