V troubě jsem chleba pekla, když byla pokažená pekárna, přišel mi vždycky takový "přizdrclý", říkala jsem si, že v tom je právě ta výhoda pekárny, která hněte - kyne - hněte - kyne. Ale teď čím dál častěji čtu, že teplé kynutí není zas tak dobré a že s robotem mají těsto uhnětené krásně, tak jsem si myslela, že jsem to hnětení asi flákala nebo jsem neměla dostatečně výkonnou mašinu (byl to ten typ za pětikilo).
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.