. A mouční červíci jsou do značné části chováni proto, aby se s nima nakrmili další zvířátka, která chováme hlavně pro plezír. Já na žížale netrvám, ale nemyslím si, že je úplně k ničemu vidět na vlastní oči, jak to vypadá uvnitř. Dřív to bývala běžná zkušenost, jenže dnes se maso holt pořizuje už zpracované. A mám dojem, že žížala je to z toho důvodu, že krom dostupnosti, jsou na ní ty orgány vcelku slušně vidět. Já žížalu promarodila, tak nevím. Takový larvy masařek, to byl záhul, v tý tučný bílý hmotě něco rozpoznat...
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.