Já vymyslela, že bych ty jahody nakrájela na malé kousky, lehce poslepovala nějakým krémem a dala bych to do korpusové misky. Tím padl piškot, s ohledme na to, že bude převažovat ovoce, mám obavy, že by se moc promáčel. Takže nejspíš křehký nebo linecký. Nějaká nápad, čím to poslepovat? Nechci běžný pudinkový, nemám ho extra v oblibě. Napadá mě nějaký žloutkový, ale to jsem zase nikdy nedělala (jednou jsem to teda zkoušela jako náplň do úlků a dopadlo to tristně). Nebo tu mám mascarpone, tak něco z něho? Nahoru možná nastříkat šlehačku. Nebovíc vyšlehat ji s tím mascarpone na tužší krém, aby to drželo? Ale zase aby to nepřebilo ten vnitřek. A pořád přemýšlím, jak do toho dostat ještě nějakou chuť, jahody v tuto dobu nejsou nic moc výrazný, nemám ráda když je to akorát sladký. Možná citrónově ochutit ten korpus. Nebo udělat trochu sladkého rozvaru z jahod a pomazat tím ještě ten korpus? Babo raď 
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.