Přemýšlím, že se vykašleme na grilování na uhlí... Všichni jsme si pochuntali. Ta lopatka je skvělá, protože ta křidélka (v tomto případě) sama hezky pomalu otáčí a tím pádem jsou pravidelně propečená. Čas, kdy nemusím řešit obracení, přelívání křidélek můžu věnovat třeba přípravě zeleninového salátu... Dívala jsem se různě po netu a opravdu se v ní dá dělat úplně cokoliv, tak uvidíme, jestli to nakonec nebude nejvíce používaný spotřebič, protože opravdu nahřívat troubu když toto je okamžitě nahřáté mi přijde hloupost.
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.