Teď jsem zvědavá, jestli období řízků a jiných "pikniků z vlastních zdrojů" už skončilo a nebo jestli budou hospody z části zavřené a z části předražené a budeme pokračovat v neoblíbené variantě "studený oběd a po návratu z výletu teplá večeře", což pro mě znamená nejdřív balit ty svačino-obědy a večer uťapaná pak ještě vařit něco dobrého a zároveň rychlého, místo oběda v hospodě a večer si každý urve, co najde v lednici ...
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.