| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.9.2021 11:37:03 Lenka Pražanda

Re: Dlabání (máslové) Dýně

Já jsem to vykrajovala menším nožem. Jestli zapékáš poloviny, tak to je raz dva. Ale musí být čerstvá. Jak jí máš doma týden, už je to dřina.
Máslová jde krásně a chuťově je lepší než hokaido.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Dlabání máslové dýně Piggy 14.9.2021 10:46
*Re: Dlabání (máslové) Dýně Bouřka 14.9.2021 11:13
*Re: Dlabání (máslové) Dýně Půlka psa 14.9.2021 11:15
**Re: Dlabání (máslové) Dýně Len 14.9.2021 11:34
*Re: Dlabání (máslové) Dýně Lenka Pražanda 14.9.2021 11:37
**Re: Dlabání (máslové) Dýně Piggy 14.9.2021 13:9

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.