| 
	
	
	
Polévky: Hrachová s čerstvým hráškem
	
	
	 
 [Zvětšit na plnou velikost]
 
 |  
| Hrách namočíme přes noc, ráno v nové vodě uvaříme s česnekem, saturejkou, bobkovým listem, mletým kmínem a trochou jedlé sody. Potom propasírujeme přes síto, přidáme orestovanou cibulku, česnek a sůl a krátce povaříme. Přidáme vařený hrášek. |  
  |  
| Rozměry: | 916x872 |  
| Velikost: | 75,4 kB |  
| Vložil: | správce deníku (1.6.2006) |  
| Poslední změna: | 1.6.2006 13:50:52 |  
| URL obrázku: | https://rodina.cz/holkyhubeny/album/hrachovxxsxxerstvxmxhrxxkem.jpg |  
| Počet zobrazení: | Fotka byla zobrazena doposud 411 x. |  
  |  
 
Zobrazeno doposud 411 x. 
 | 
 |