| Hanina K+J | 52064 |
|
|
23.1.2007 11:16:03
Jiři mockrát děkuju, jak mi vyjde chvilka hned si tam zajdu. Moc díky.
|
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
22.1.2007 20:47:26
Hani, dětský sekáč je naproti prioru v průchodě - jmenuje se TYJATR a pak je v rohu petrského náměstí a jmenuje se krteček, jinak celkem levné oblečení je v Atriu v přízemí u kavárny uvnitř.
|
| Hanina K+J | 52064 |
|
|
22.1.2007 15:36:34
Ahoj holky, chtěla jsem poradit. Kde kupujete v Prostějově oblečky, myslím nějaký zaručený obchod kde mají levno, nebo je tady někde třeba i dětský sekáč? Mám sice ještě čas, ale už se začínám po věcech dívat a všude je to šíleně drahé na to, že je to jen na chvilku. Díky za rady.
|
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
21.1.2007 8:31:16
ahojky holky, mě o té teplotě říkala naše paní doktorka, že děti ji mají do určitého věku vyšší, ale zároveň nevím, jestli to nemyslela tak, že do určitého věku si ji nechají v tom zadečku změřit :-DD
Romi, srazík spácháme teď po neděli, tak se připrav :-)) Nás se totiž nezbavíš..když budete chtít přijďte k nám a nebo přijdeme klidně i my...a nebo chceš někde venku? No uvidíme podle počasí... Ribičko, nám by se hodil nějakej malej domeček tady v PV, že bysme opět využili pana Anděla? :-DD |
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
20.1.2007 21:42:59
Romi, jak jsi přišla na to, že mají děti o půl stupně vyšší teplotu? Pokud ji měříš rektálně ( v zadečku) tak pak ano, ale to platí i pro dospělé. Ale děti mívají často zvýšenou teplotu, teď řádí nějaká chřipka, my ji dostali všichni, rýma a 1 nebo 2 dny zvýšená teplota max 37,5 st. Ale ta rýma pak zústává a to je děs, ještě malýho kojím, tak než to prodýchá, tak dýchám pomalu za něj. Dřív usínal sám a těď huláká a jak je zahleněmý, tak se pak samozřejmě poblinká :-( a když ho du uspávat, tak dělá blbosti.
Manžela mám už od pátku doma už se děsně těšil a já a děti taky :-D. Halvně julinka ta po tátovi furt plakala. A k jaké zubařce jste se nakonec dostali? zatím pááá |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
20.1.2007 19:20:17
Ribicko, snad už máte malou v pořádku, všude teď řádí bacilové neřádi, tak snad jste nechytli chřipku. Manžel mi psal mail, psal mi i číslo, ale četla jsem to až v pátek a nechtěla jsem otravovat o víkendu, tak zavolám až po neděli. Moc díky.
Romi, tak kdy spácháme ten srazík? |
| Del | 40592 |
|
|
19.1.2007 11:05:39
Jo jo dík - vím, že mají vyšší teplotu - ona byla dost červená a úplně hořela. Máme trochu rýmu takže je asi malinko nachlazená tak byla trochu teplejší :o)
Romi - manžel má moc práce, myslím se ti ještě neozval. Možná bude lepší když mu zavoláš sama 777 85 83 19 Já mu to sice připomínám dnes a denně - ale chodí domů kolem 7 večer a vypíná si mobil - má toho plný kecky :O( |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
17.1.2007 17:37:00
Ribicko, ahojky, 37,2 je u dítěte normální teplota, děti mají o půl stupně vyšší teplotu než dospělý člobrda...takže v klidu:-)
|
| Del | 40592 |
|
|
17.1.2007 15:58:35
Romi - mailík mu došel - říkal mi - ozve se - nebo se už ozval :o)
Prdíky jsme nějak přestály začala jsem intenzivně masírovat a cvičit bříško a je to trochu lepší - teda jak kdy - dva dny je klid a z toho jeden večer probrečí - střídá se to. Ale momentálně má malá 37,2 teplotu tak nás zase trápí toto :O( |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
16.1.2007 17:47:40
po delší odmlce zase všechny zdravím :-))
Ribicko, máš moc krásnou holčičku a snad Tě brzy přestane trápit s tím spinkáním. Já tohle neznám, já měla anděla :-)) Teď už je to spíš ďáblík, ale v pohodě. Prosím Tě, psala jsem mail Tvému manželovi kvůli tomu mému bytu, ale nevím, jestli mu došel, už bych to chtěla začít nějak řešit - mohl by mi prosím napsat? Mail by měl naskočit u mé přezdívky. Moc díky. Jinak ještě přeju brzké uzdravení všem marodům a mějte se tu - paaaaa |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.