| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 613  [Dalších 443 >>]
Terisek, Veru04, Eli08 28190
16.1.2007 14:20:05
Ahojte, kde jste všichni?
My jsme dnes úspěšně obstály povinnou kontrolu u zubaře. Tak mám zas na chvíli od všech doktorů pokoj.
Musím ale říct, že to byl docela oříšek najít zubaře. Všichni se tvářili co po nich jako chci, jak se opovažuju vetřít se mezi jejich stávající pacienty, no děs. A když jsem pak nakonec mluvila se sestřičkou tohohle zubaře, tak jsem si připadala jak v jiném světě, jak byla ochotná a milá.

No jinak na Verulku asi leze rýma, je protivná, dneska celý den smrká, tak se asi mám na co těšit :-(

Mějte se všichni fajn.
15.1.2007 14:40:40
Ribičko, jste hezká rodinka!!
Jiři, co manžel, už je doma?
U nás se zatím chrupká, tak mám docela klid, takže brouzdám. Ale spíš mi už potvůrka po o nespí, takže je to pak záhul.
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
12.1.2007 11:06:38
No jste úžasní, všichni tři :-D
Del 40592
9.1.2007 14:31:17

Del 40592
9.1.2007 14:29:16
O manžílcích a doktorech mi ani nemluvte - ten můj má už měsíc vypadenou plombu a ještě se k zubaři neobjednal a každý den si stěžuje jak ho to bolí.

Alex a prdíky - tak prdíky už nás nezlobí (aspoň ne tak často a tak moc) za to máme problémy se spaním - většinou od 20-23 hodiny malá řve a řve - není možné ji uspat - jen ji ukolébáme v náručí a položíme do košíku za minutku křičí, buď ji uspávám u prsu tak hodinku :O( ale když usne tvrdě a prso jí vytáhnu tak se zbudí a křičí - dudlíky plive ven :o(

8.1.2007 14:43:13
Teda holky, to jsou dramata!! Koukejte se dát brzo dohromady. S manžílkama je to horší, dostat je k dr je fakt umění. Ten můj umírá při rýmě, nedej bože aby měl 37,1!!! Ale v tomhle budou asi všichni chlapi stejní.

Ribičko, co Alex? Pořád jí trápí prdíky? Přidej ještě nějaké foto, ať se pokochám malým miminkem -:)

Jiři, díky za tip, o té školce na Dvořákově taky přemýšlím, dnes jsme dělali průzkum, moc se nám nedařilo, školky byly zavřené a dětičky asi venku na procházce. Ale potkali jednu skupinku s učitelkou, která si nás už pamatuje (často se potkáváme) a dali jsme se do řeči a přišla mi velice příjemná, děti zdravili Verulu. Jsou z Libušinky, ale mají malou zahradu, no uvidíme.
Jiři a Husák je Husovo náměstí?

6.1.2007 22:59:20
Tak si představte, mám manžela v nemocnici, má zánět hlubokých žil na noze a pravděpobobně i plicní embolii. Týden mi trvalo než jsem ho nakydala k doktorovi, protože byl dušný už jen když šel rychleji po bytě. Fakt bych ho za to zřezala, že nešel hned jak ho ta noha začala bolet. Mrněti se dá naplácat ale co s těma velkejma?!!!! Když leží, tak je mu fajn, tak furt přemýšlí, jak se z té nemocnice dostat. tak jsem teď s mrňatama sama doma, ale zítra dorazí tchýně, tak zas nás bude plný počet :-)
A jak jsi pořídila Ribičko v tom cipískovi? A co prdíky? Už je to lepší?
Terísku s tou školkou fakt nevím, Julinka chodí na Husák, protože to mame nejblíž, je tam pěkná zahrada a hezká tělocnična (Julinka je ďáblík), mají tam Angličtinu a společenské tanve s p. Hubenou. Jinak jsem docela slyšela chválu na MŠ ve Dvořákově ulici - je tam i mateřské centrum Cipísek, tak tam s malou někdy zajděte, určitě tě nechají prohlídnout si i školku.
Tak se zatím mějte pááá jiřka
Del 40592
3.1.2007 10:54:57
Jiřinko - to mě nenapadlo tak zkusím Cipíska :o) dík

Ad prdíky - malá řve i přes den a kroutí se - můžu jíst co chci stejně jí to bolí. Snad si tím vytrvalým řevem neudělá kýlu :o(

Já dostala včera teploty a průjem jako hrom tak si to všechno báječně užívám :O(
2.1.2007 21:49:25
ribičko, prdíky znám, dcera nám řvávala hodinu v kuse celý 3 měsíce a nepomohlo nic. a Martínek taky na to trpěl, dávali jsme kapečky, já nejedla vůbec nic co nadýmá (jedla jsem v podstatě jen základní potraviny) a taky ho bolívalo bříško. Prostě jsme to protrpěli. Já neumím vázat šátek, ale koupili jsme babyvak a to trochu pomáhalo. šátky možná učí vázat v mateřském centru cipísek - jedno je na Dvořákově ulici a druhý je na sídlišti. Určitě mají internetový stránky. Zatím pá, Martínal se mi snaží mlátit do kláívesnice.Páá
2.1.2007 15:23:19
Ribičko, tak to bohužel nemohu radit, tenhle pojem vůbec neznám, nám se vyhl obloukem. Akorát vím, že jsou nějaké polohy, kdy se mimču uleví, pak nějaké ty kapky, taky si asi dávát pozor na to co jíš, jde to včechno přes mlíko.
Tak pevné nervy a drž se a ať malou prdíky už moc netrápí!!
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 613  [Dalších 443 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.