| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 613  [Dalších 313 >>]
Any 6.měsíců
  • 
1.11.2006 9:05:34
Hezké ráno-sice deštivé,ale co se dá dělat.U nás byla dnes opravdu halloweenská noc-Anetka mě strašila asi pětkrát-kojení a nebo byla počůraná.Večer snědla trošku té rýžové kaše,ale moc tomu nedala.Je taková mrzutější.pořád vyžaduje pozornost a chce něco kousat nebo cucat-asi se už klube zoubek.Zítra jdeme na kontrolu s kyčlemi jestli se už vyvinulo i druhé jádro.Jdu si s ní hrát a dát jí přesnídávku.Tak zatím.
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
31.10.2006 21:11:05
Ribičko to je ono, ta skleroza :-). Jinak nevím,koho doporučit
Del 40592
31.10.2006 21:04:46
Asi myslíš Dr. Salouma nebo jak se to píše, ne? Na sídlišti svobody. Je tu celkem vyhlášenej,ale poslední dobou se prý dost zhoršil - jako v povaze - že býval super pohodář a už začíná být nepříjemnej.
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
31.10.2006 20:34:59
Tak my chodíme k pediatrovi na polikliniku na trávnické,ale pokud jsou nějaké větší problémy, tak moc nedoporučuji. Spousta mamin chodí s robátkama k jednomu doktorovi, ale nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje začíná na S, a docela ho chválí.
Ten župánek je fakt super a díky za tip na Quele. Jdu se kouknout. zatím páá
Del 40592
31.10.2006 20:15:20

A tenhle župánek jsme koupili synovci k vánocům - taky z Tiátru :o)))
Del 40592
31.10.2006 20:13:34
Any - čekáme první mimi 19.12. a bude to Alex (holčička)

Del 40592
31.10.2006 20:12:50
Terísku - taky nakupuju na MMbazaru :o) a jsem max. spokojená :o) Minulý týden sem koupila super zateplený kalhoty v Tyátru - jak jsem psala - bazárek naproti Prioru v takové pasáži - mají tam dovoz z Anglie a některý věcičky jsou jak nenošený

Tyhle kalhoty stály 130 Kč :o)

Na trávnice je bývalá stará poliklinika - je tam spousta doktorů :o) ale zkušenosti nemám .o) Akorát tam nedoporučuju gynekologa :o) tak s tím zkušenosti mám :o)

Any 6.měsíců
  • 
31.10.2006 14:21:57
Rybičko a kdy máš vlastně ten TP-termín porodu?To budete mít nějak pod stromeček nebo veselého Silvestra?Za chvíli vyrazíme ven,ale čekáme balík od PPL tak nikam nemůžeme.Jsi tady zatím jediná těhulka,ale třeba se další přidají.Už jste vybrali jméno?Možná tady už na toto téma diskuze byla,ale já jsem tady dříve nečetla ani nepsala,tak nevím nic.Musím nějak zase zabavit Any-pořád chce nové věci na hraní a nejraději má ty dospělácké věci co nesmí-ovladače,sáček na odpadky apod.,tak hledám náhradní variantu.To je někdy fuška zabavit takové batole.Tak končím a těším se na vaše příspěvky.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
31.10.2006 14:05:54
My jsme měli dnes po dlouhé době masíčko, tak se Verulka oblizovala až za ušima a když dojedla svoji porci, tak ještě mlsně koukala ke mě:-) Dokonce jsem se donutila a napsala si jídelníček na celý týden, tak už nemusím vymýšlet. Občas to tak dělám a příjde mi to celkem praktické.

O tom Cipískovi jsme tady už jednou mluvili, mrknu na jejich stránky. Díky.

Jinak do OL taky jezdíme, ale ještě nebyl čas to tam pořádně omkrnout.
Holky a znáte na netu mi mi ba zar? (psáno schválně takhle, protože by se to jinak neukázalo) Tam se mi dobře nakupuje a skoro pokaždý, když jsme něco nemohla sehnat, tak jsme to nakonec sehnala tam.

No a s tím očkováním. Letos jí chci dát klíšťata a meningokoka. Chřipku asi až bude starší. Doufám, že to stihneme, ještě musím najít nějakou tu doktorku. Ale včera jsme pokukovala na mapy.cz a na Trávnické asi bude nějaké větší zdravotní středisko, že? Našla jsem tam spoustu pediatrů i zubařů a praktiků pro dospělé. Asi se zaregistujeme tam, ať to máme všechno na jednom místě. Máte někdo nějaké zkušenosti s tamějšími doktory?

Jinak tady u nás na Brněnské dnes docela řádí, dělají ten kruháč a dnes bagrují starou silnici, takže si docela užíváme...naštěstí Verulka spí i u takového kraválu...
Del 40592
31.10.2006 12:54:09
Tak já dělala dnes rizoto :o) Taky bych si dala brokoličku, ale tu můj manža taky nemusí. I když jednou jsem ji zapekla s brambory a anglickou a nivou a to se oblizoval až za ušima :o)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 613  [Dalších 313 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.