| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 613  [Dalších 303 >>]
Any 6.měsíců
  • 
31.10.2006 12:48:47
Hezké poledne!Jiřino díky za tip na ten fotoateliér.Na stránky mrknu a po novém roku tam určitě zajdeme.Počkám až jí pěkně povyrostou vlásky a až to sezení bude opravdu stabilní.Zatím se na to nedá ještě spoléhat a tak aby se tam nesvalila zrovna když vyletí ptáček:-D.Co dnes vaříte?Já dělám brokolici,ale manžel ji zrovna moc nemusí,tak pro něj extra vykouzlím nějakou rychlovku.Má dnes dovolenou.Dnes to vaření nějak flákám,ale zase jsem stihla poutírat všude prach-dokonce zase stihnu co jsem zvyklá(s bříškem to šplhání nešlo) i lustry,rámy,futra,kliky,parapety na okně a vršek kuch.linky,vyluxovala jsem za manžela,protože byl zrovna s Any venku atd.Ona se vysavače zatím vždycky dost lekne a tak ji nechci zbytečně trápit.S tím Baťou tady v PV je to fakt o dost horší než v OL.Tam je přece jenom větší výběr,ale dobrý nákup jsem udělala v Tescu před týdnem.Měli tam na mimi zase slevy cherokee,tak mám prošívanou vestičku za nějakých 118,-kč a myslím původně byla 299,-kč.V OL měly taky šikovné hadříky,ale už by jsme to nestihly ani všechno vynosit,tak zase na jaře až budu vědět jakou velikost vlastně zase budeme mít.Co říkáte na stavbu nového hotelu+ostatní vyžití někde v lokalitě za novou nemocnicí.Je to asi už schválené a prý do tří let to bude.Ale třeba se to už nějak změnilo.Moc se mi líbí jak se to za poslední léta pěkně všechno mění.Prostějov je fakt moc pěkné město.Jdu kouknout na ty stránky toho atelieru a potom konečně vařit.Co dělají dětičky?Necháte ty větší očkovat proti chřipce?Já určitě ano.I loni byla očkovaná vaxigripem(tuším okolo 250,-)a byl klid.
Del 40592
31.10.2006 9:18:10
Burza oblečků se koná v Cipískovi - to je mateřské centrum kam můžeš chodit s Verunkou. Myslím, že je jednou měsíčně a byla zrovna minulý čtvrtek.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
30.10.2006 23:21:23
K Baťovi jsem dnes nakoukla, ale nějak tam nic nemají...ve Zlíně jsou líp zásobení. Jedny botky už máme, ale ještě bych jí chtěla pořídit něco spíš na suchou zimu. Tak do té doby bude muset ťapkat ve sněhulkách, ale tak hlavně, že jí bude teplo.

Pár obchůdků s oblečkama jsem si všimla, ale víte jak to je...člověk jak neví, co kde mají a nemají...ale tak já to všechno projdu, přece jen nakupování oblečků mě docela baví... :-))

Jo a ještě jsme se chtěla zeptat, konají se tady nějaké buzry oblečků? Já bych se potřebovala začít zbavovat těch malinkých, už to nemáme kam dávat... :-(

Jinak předporodní kurzy jsem tenkrát taky obsolvovala a jediné, co mě na tom zaujalo byla ukázka porodnice a porodního sálu. Ale to bylo ještě ve Zlíně. Myslím, že každá ženská má porod tak nějak v hlavě, takže pak přesně bude vědět co má dělat a jak to má dělat. Tohle se prostě naučit nedá...takže všem těhulkám-nezoufejte, já jsme taky měla hrůzu a nakonec to byl nejhezčí zážitek v mém životě (a to jsme přenášela a museli mi ho vyvolat).
Tak nic, tady už všichni, jen já tu straším...tak dobrou... :-))
Any 6.měsíců
  • 
30.10.2006 22:32:47
Tak zítra taky něco písněte.Ať to tady žije.Vánoce už taky řeším-a musím se pochválit,že už letos pro děti mám Ježíška včas.Pro inspiraci mrkni na stránky Quelle-a možná si ještě stihneš u nich udělat seznam osobních přání na vánoce Už zítra je slosování!.Dobrou noc všem miminkům.Malá právě kňourá.Už letím.......
Any 6.měsíců
  • 
30.10.2006 22:08:56
Vítám Teríska a Verunku v Prostějově.Určitě se Vám tady bude líbit.Já taky nejsem z Prostějova a některé čtvrti jsou pro mě tajemné do dneška.Na botičky bych šla k Baťovi naproti Prioru a na oblečky do BERUŠKY(SMĚR HL.NÁDRAŽÍ vpravo když jdeš od města a pokud se ti nechce chodit tak daleko,tak v kravařové ulici,která je hned vedlejší ulička od radnice jsou obchůdky pro děti hned dva.Už se mi zavírají oči,tak zítra zase nakouknu.
Any 6.měsíců
  • 
30.10.2006 21:53:57
ahoj Romčo!O víkendu jsme byli v OL na nákupu a u MCD na rychloobčerstvení.Sehnala jsem konečně pro dcerku zimní boty a docela mě překvapilo,že už má stejnou velikost jako já.Takže dětské tak do vel.35 už bohužel nestačí a přitom je droboučké postavy.Manžu trošku šokovala ta cena,ale musí si zvykat,když je holka ve vývinu.Mimi měl v autě na hlídání a do pěti minut mě prozváněl.:-))Ptáš se na ty plíny.Já používám sleep and play a potřebuji tak pět balení na měsíc.Ona je často počůraná asi protože jí dávám i bumbat koj.vodu mezi kojením a to už nedělám kvůli vedru jako v létě,ale abych oddálila třeba to krmení o půl hodinky.Třetí den zkouším dávat jídlo takto:Ráno 6-7 hod.-kojení mezi 9-10 hod. ovocná přesnídávka(sní asi deset mini lžiček a má dost)-dávám HIPP jablko s banánem a broskví,protože samotná jablečná od hami jí moc nechutnala,ale zkusím to znovu třeba s troškou mrkvové šťávy.V poledne asi deset lžic zeleninov.příkrmu od HIPP a musím ještě kojit ,kolem 15 hod.kojení a před koupáním rýž.kaše od nestlé a kojení.Pak do rána ještě alespoň dvě nebo tři kojení.Ach jo!No,říkám si,že si zvyká a každý začátek je těžký.Považuji za úspěch těch pár lžiček a další změnu-umělé mléko chystám až si zvykne na ty příkrmy.Měla jsem v plánu dělat to obráceně-začít um.mlékem postupně nahradit to večerní kojení,ale odmítá to.A jak jste se měly vy?Zkusím psát častěji-denně,jo?Docela mě to baví.
Del 40592
30.10.2006 16:45:44
Terísku - díky poptám se v lékárně. S tím blouděním :o) Myslím, že v Prostějově snad zabloudit nejde :o) S botičkama ti neporadím :o) a hadříky na mimi sem zatím kupovala spíš v bazárku - naproti Prioru (jmenuje se to myslím Tyátr)

Předporodní kurz :o) no je to trochu vymývání mozků :o) ale kdo je nakloněn přirozenému porodu musí být spokojen :o) Já si z toho vzala něco co mě zaujalo. Možná zkusím ještě navštívit kurz v porodnici - jeslti ho stihnu :O) No ale zas mám strach aby mi tam neříkali přesnej opak toho co jsem se dozvěděla u paní Hýbnereové :o) to bych z toho pak měla pěknej guláš :o)

Terísku, jestli chceš můžu ti udělat průvodce po městě :o)
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
30.10.2006 14:02:54
Ahojky maminy, jsem taky z Prostějova a budu ráda, když si tady s váma budu moct občas pokecat. Mám 5,5 letou dceru a 9 měsíčního chlapečka. Už lozí a staví se takže je to s ním veselé :-). Any my se jdeme fotit tady v Prostějově do atelieru Andrýsek (mají web stránky) a dělají tam tu fotomontáž s pozadím - květinky atd. jinak jsem rodila tady v Prostějově - oba císaře, ale nemůžu si stěžovat. K paní Hybnerová na Husák jsem chodila taky (bylo mi to prd platné :-)) a připadalo mi to jako absolutní vymývání mozku - věty typu - "no bez kojícího poštáře absolutně nemůžete nakojit - stojí 400,-" mě teda lezly dost na nervy. Ale jinak to nebylo špatný. Písněte, co budete kdo kupovat na vánoce ať se můžu inspirovat. Zatím se mějte hezky a ať si robátka brzy zvyknou na tu změnu času achjo :-)
30.10.2006 13:10:29
tak je to tam dvakrát, nějak mi to tady blbne....
30.10.2006 13:09:32
Bepanthen se dá volně koupit, mají menší a větší balení. Tak ze začátku bych doporučovala asi menší, abys viděla jak vám bude vyhovovat.

Dnes jsme s malou trochu prochodily město, asi musím vypadat srandovně, na každém rohu vytahuju mapu, jestli jdu správným směrem :-))

Jo a holky, kde se dají tady sehnat botky pro mrňátka, ale spíš něco kvalitnějšího. A kde se dobře nakupují oblečky? Poraďte nějaké typy :-)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 613  [Dalších 303 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.