| Del | 40592 |
|
|
19.10.2006 11:19:42
Ahoj tady to fakt vázne :o)
No já hlasím, že jsem se přehoupla do 3. trimestru a už mě trochu chytají nervičky :o) Příští pondělí absolvujem s manžou předporodní přípravu tak jsem zvědavá :o) No spíš mám obavy, že než porodím tak to zapomenu :o) co sem se naučila. Jinak holky čím ty svoje miláčky mažete??? PA nám nedoporučovala olejíček, prý vysušuje. A čím mazat v zimě tvářičky??? |
| Romča |
| • |
18.10.2006 8:26:05
Holky, jak je možný, že diskuze na Prostějovsku opět vázne? :o)
Jakpak se máte maminy? A co vaši mimískové? No my už teda žádný miminko nejsme, Ondrášek váží přes 9 kilo a měří 71 cm, takže jsme už hlubokej kočár vyměnili za sporťák :o) Prcek se pořád přetáčí a už se dostavily i náznaky na lezení, ale asi ten zadek má těžkej :-D Už máte někdo první zoubek? Romča |
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
3.10.2006 22:26:54
Holky, děkuju za typy....prozkoumám to na mapy.cz a uvidíme... :-)
|
| Del | 40592 |
|
|
29.9.2006 20:50:36
Ahoj Terísku to víš, že si tě pamatujeme :o))
Tak dospěláckou doktorku doporučuji na ul. Brněnské Dr. Kopečná - sídlí u MHD zastávky stará nemocnice - to bys měla kousek :o) Dětskou - vlastní zkušenost zatím nemám,ale švagrová mi doporučuje Dr. Zemánkovou - ta je ale na Sídlišti Svobody - to je na opačném konci města (ale je to dostupné MHD nebo pěšky tak do 20 minut) Dá se jí údajně zavolat i v noci, je moc ochotná a milá, nebo Dr. Hrubá na ul. Bulharská (to je od Brněnské asi 5 minut cesty) ale už je to starší doktorka - chodila jsem k ní ještě jako náctiletá No a to mateřské centrum už ti psala Romča :o) |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
29.9.2006 11:27:08
Romi - a co teď po víkendu? Už je mi líp, a má být snad pořád hezky. Jo, a když už trefíš až k Abrahámkovi, proč se nestavíte na zdravotní přestávku k nám? :-))
|
|
|
29.9.2006 11:24:41
ahoj Terísku,
s doktory Ti bohužel neporadím, já bydlím na opačném konci města, na Olomoucké, ale chodíme k bezvadnému dětskému - jmenuje se Dr.Spurný a ordinuje na Miličové. Jinak - centrum tady je - MC Cipísek, jedna pobočka je na Šárce, v MŠ, tam chodíme i my, to bys asi měla blíž i Ty, protože druhá pobočka je na sídl.Svobody. Snad se vám tady bude líbit, měla by se tu snad konečně taky otevřít cukrárna -kavárna s dětským koutkem. To jediné tu zatím fakt hodně chybí. |
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
26.9.2006 14:24:11
Snad si mě ještě někdo pamatuje....chystáme se k vám do PV stěhovat. Vypukne to už za měsíc...
Holky, můžete mi někdo poradit typ na dobrého dětského lékaře? Taky budu shánět ostatní doktory-zubař, gynekolog a praktický pro dospělé. Nejspíš to vypadá, že budeme bydlet na Brněnské, tak by to mělo být někde poblíž. Taky by mě zajímalo, je u vás nějaké centrum pro maminky a děti? Děkuji za typy a přeji všem prostějovačkám hezký den. |
| Romča |
| • |
23.9.2006 21:38:35
Romčo a co se stalo? Napiš mi to klidně na mail a nebo se můžeme tedy sejít po víkendu...co třeba ve středu nebo ve čtvrtek? Musím v úterý s Ondráškem na očkování, tak raději budu doma, minule měl teplotu. A v ten pátek jsem byla venku, ale neřeš to, prochodila jsem půlku Prostějova :-) Už trefím sama k Abrahámkovi na Hloučelu:-DD
|
|
|
23.9.2006 18:31:48
Romi, promiň, dozvěděla jsem se další jobovku, tak si lížu rány :-((. Tys stejně nenapsalala, tak jsem nevěděla, jestli s tím mám počítat nebo ne. Ještě má být pořád hezky, tak můžeme vyrazit do přírody.
Zatím pa - RaR |
| Romča |
| • |
13.9.2006 20:23:37
Romi, já budu v ten pátek venku už od 10:00, protože Ondřejek by doma nenechal tatínka spát po noční v klidu, takže to bude docela mazec být tak dlouho venku, no uvidíme, ještě se zítra ozvu jak to bude :o))
Zítra jdeme plavat do Chobotničky, už se moc těším...pá a pěkný večer všem Prostějovačkám :-)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.