| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
23.8.2006 9:03:22
Tak se po delší době ukazuji, a hlásím, že po dlouhých 41. týdnech se doktoři smilovali a 10. srpna ukončili těhu csísařským řezem. A musím říct, že to byl krásný zážitek, hlavně když Lucka poprvé vykřikla.
|
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
2.8.2006 12:52:46
Ribičko, myslím, že už je to fakt zrušené, teď se s tím setkáváme často a nikdy nebyl žádný problém.
Stěhovali jsme se zatím jednou, teď to bude podruhé, chtěla bych se ale jednou vrátit zpátky do Zlína, kde máme oba rodiče a všechny kámoše, ale uvidíme, třeba nám v Prostějově zalíbí. A jak to snáším? Pokud je doma, tak je to v pohodě, ale jakmile někam odjíždí, tak už tak dobrý není, ale všechno má své pro a proti... :-) Už víte, co čekáte? A kdy máš vlastně termín? |
| Del | 40592 |
|
|
2.8.2006 11:56:30
Terísku je to možné, že už je to zrušeno. Zeptám se manžela. My jsme taky dřív pronajímali náš byt a měli jsme to ve smlouvě aby po nás nájemníci potom nechtěli náhradní bydlení a tak.
To se asi stěhujete dost často co, když je manžel voják. A jak to snášíš? |
|
|
1.8.2006 21:45:26
Ribičko, mě právě manžel říkal, že to s tím trvalým pobytem je už zrušeno někdy snad od roku 2004, že ten nárok už nevzniká. Nevím, moc do toho nevidím, v každém případě jsme teď už skoro přes rok v pronájmu, máme tady trvalý pobyt a žádný nárok na jeho získání nám nevzniká. Ale tvůj manžel by to mohl vědět přesněji....
Jo a manžel je voják :-) |
| Del | 40592 |
|
|
1.8.2006 17:02:02
Jinak sem holky byla na aquaparku a je to tam dobrý, akorát sem tam vypadala jak magor, vypadám, že jsem tlustá a ne těhotná :o)) a byla tam spousta děcek tak sem si pořád jen hlídala břicho aby mě nikdo nekopl.
|
| Del | 40592 |
|
|
1.8.2006 17:01:00
Ahoj Terísku :o)
Manžovi řeknu aby ti kdyžtak poslal nabídku, pokud nějakou bude mít. S tím trvalým pobytem si myslím, že to problém bude, kvůli tomu, že jakmile si někde nahlásíte trvalý pobyt pak je vám pronajímatel nucen najít v případě vypovězení nájemní smlouvy náhradní bydlení, také to myslím funguje tak, že pokud si někde nahlásíte trvalé bydlení a bydlíte tam déle jak rok tak vám vzniká nárok na ten byt. Ale to by se snad dalo dát nějak do smlouvy, aby pronajímatelé neměli obavu. Proč se vůbec stěhujete do Prostějova? Manžel je voják nebo něco takovýho? |
|
|
1.8.2006 13:41:17
Holky, děkuju vám všem, jsem mile potěšená, že už mám alespoň po netu v Prostějově tak trochu "známé" :-))
Sojko, přemýšlím nad tím, dnes o tom hodím řeč s manželem. Jediná podmínka kterou máme je, že potřebujeme mít v bytě i trvalý pobyt (hlavně kvůli doktorům). Nevím, jestli to nebude problém, zatím nám takhle všichni vyhověli. Já se ti pak ozvu taky na mail. Další zádrhel nebo spíš to, že to zatím neřešíme tak akutně je to, že se stěhujeme až ke konci října a nevím, jestli by nám někdo takhle dlouho byt podržel. Mimochodem před mateřskou jsem taky dělala jakoby raelitní makléřku, i když ne tak docela. Tenkrát jsme stavěli byty přímo do osobního vlastnictví a ty pak prodávali. Ale to bylo ještě ve Zlíně (odkud všichni pocházíme). Ribičko, klidně mi tvůj manžel může na mail poslat nějakou nabídku 3+1, budeme rádi, pokud to bude s fotkama, tím líp. Určitě to pak uděláme tak, že si domluvíme na jeden den několi bytů a pak se k vám rozjedem. Už v tom máme docela praxi, nestěhujeme se přes půl republiky poprvé :-)) I když tenkrát nás netlačil termín... |
| Del | 40592 |
|
|
1.8.2006 12:27:10
Ahoj Romi - no to jsem moc ráda, že jsi byla s tím mým Andělem spokojená akorát teď přechází do jiné realitky - takže RK Anděl už nedoporučuju (zůstala tam manželova kolegyně a je celkem dost neschopná :o)) Jen na vysvětlenou jméno realitky a příjmení mého muže je spojitost čistě náhodná :o))))
Spousta lidí si myslí jak jsou makléři prachatí a bůhví co, málokdo si ale uvědomuje, že z provize si musí zaplatit telefon, auto a právníky. Takže domů mi nosí manža kolikrát míň než já :o)) Je ale fakt, že já měla na ženskou v Prostějově celkem nadprůměrný plat (ale průměrné mzdy v ČR stále nějak nedosahujeme ani jeden, jak je to možné :o)))) Já už jsem v 20 tt příští týden jedeme na ten ultrazvuk do Olomouce a včera mě naše mimi konečně pořádně koplo. Už jsem měla obavy, že tam snad ani mimi není, že mi jen roste neuvěřitelně vana :o) Snad bude vše v pořádku, trochu váhám jeslti si nechat sdělit pohlaví nebo ne :o) |
| Romča |
| • |
1.8.2006 7:20:24
Teda Ribičko, to jsi mě dostala :-) máš velice příjemného manžela, je to inteligentní člověk, choval se velice profesionálně při své práci a můžeš mu klidně vyřídit, že byt tady ve Vrahovicích, co nám doporučil je super, jsme tady moc spokojení, je tady klid:-)
Takže vřele doporučuji rk Anděl a pana manžela také:-) Psla jsem kontakt na pí Rajhelovou, protože ona nám domlouvala hypotéku a my to v té době měli do Olmíku blíž než do Prostějova, ale prohlídky (nebyla jen jedna, kvůli naší nerozvážnosti) byly s panem Andělem:-) Já nechtěla totiž bydlet v centru, chtěla jsem lokalitu podobné vesnici, aby byl klid, žádné kamiony ani auta. Prostějov je super město, zažila jsem si i Brno, hrozné velkoměsto a upřímně bych se tam už nikdy nechtěla vrátit, tady je tak pěkně. Ribičko, co prcek? V kolikátým jsi vlastně týdnu? Jak se cítíš? Hehe já se včera přistihla, jak koukám do zrcadla a schválně vystrkuju břicho, mě bylo s pupkem fajn:-) |
| Del | 40592 |
|
|
31.7.2006 19:29:12
Terísku - souhlasím, že Brněnská není špatná lokalita, blízko obchod, škola, školka i doktoři. Provoz aut je relativní pojem, dítě si může hrát před domeme na druhé straně kde silnice není. My jsme třeba v lokalitě, kde k nejbližší silnici je to tak 200 metrů takže klííídek, ale zas nám všichni sousedi kouří na balkonech takže nám to všechno lítá do ložnice. To si nevybereš.
V každým případě bych výběr bytu nenechávala na později! Opravdu jich zas tolik není, později byste nemuseli nic najít. Ještě jednou opakuji nabídku - manža je makléř, není problém aby ti na mail poslal nabídky i s fotkama, na webu nemusí být, ale realitky je obvykle mívají v databázi nafocené. Také si potom můžete nadomlouvat prohlídku více bytů na jeden den a udělat si výlet. S cvičením není problém, Prostějov má 50tisíc obyvatel - řekla bych, že je to ideální město, do centra pěšky z nejvzdálenějšího sídliště je to tak 15-20 minut pomalé chůze, MHD zastávky na každém kroku, kulturní vyžití dostačující. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.