| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 613  [Dalších 223 >>]
Sojka + 2 rybky 06 + 08 44753
31.7.2006 16:23:14
Jo, Terísku, okna jsou do silnice. Ale Prostějovačky ti potvrdí, že na Brněnské extra provoz už není, co je postavená dálnice z Olomouce do Brna - obchvat. Ale samozřejmě ti nic nenutím, rozhodnout se musíš sama, znáš své dítko nejlíp. :-)
Terisek, Veru04, Eli08 28190
31.7.2006 14:15:57
Sojko, jsi hodná, ale fakt u silnice asi ne, už i kvůli bezpečnosti, malá je strašlivě ulítaná. A okna mají asi i do silnice, ne?

Děkuji za tip na cvičení, je to sice ještě brzo, ale už tak předem sonduju :-)
Pak až něco najdeme, tak vás poprosím i o tip na dobrou dětskou doktorku :-)

Zatím pokukujem na srealitách a na reality.cz Nějaké byty tam jsou, ale jak je to bez fotky, tak je to na dálku těžké vybrat si. Nejspíš to teď přes prázdiny odložíme a pak se na to pořádně vrhnem. Najdeme pár bytů a pak se k vám rozjedem podívat se na ně. Něco vybrat budeme muset :-)
Sojka + 2 rybky 06 + 08 44753
31.7.2006 13:57:01
Terísku, naši pronajímají 3+1 a zrovna je volný. Je na Brněnské ul., což je sice u velké silnice, ale vchod je ze sídliště, takže je to OK. A do centra je to 5-10 min pěšky. Je to ale 3. patro bez výtahu. Jestli chceš, můžu ti na email poslat kontakt na mého taťku.
Del 40592
31.7.2006 13:44:14
Ahoj Terísku :o) pro děti je tu Cipísek a taky pro maminky s dětmi Fit klub line. Určitě si něco najdete.

Terisek, Veru04, Eli08 28190
31.7.2006 12:54:58
Teda holky, vy jste to tady na mě tak vychrlily, moc se v to neorientuju, ale mrknu někam na mapu a uvidíme.
Hledáme pouze pronájem, protože to určitě bude tak na rok možná rok a půl. Potřebujeme 3+1, je jedno, jestli to bude byt, brali bysme i domek, ale jak už jsme psala, musí to být v místě, kde bude po ruce obchod, hřišťátka, doktor apod. Rozhodně nechceme bydlet u hlavní silnice, ale zas taky ne na vesnici. Bydleli jsme na menším sídlišti, teď jsme na náměstí (Chrudim), takže asi se dá zvyknout sokoro všude.
Děkuju za tip na rk, mrknu tam.
Ještě mi řekněte, je v Prostějově nějaké cvičení pro děti?
Del 40592
31.7.2006 8:40:26
Teda Romi :o) to potěší :o) manža je totiž pan Anděl víš :o)) ale Pavlínka Rajhelová je v Olomouci :o) takže byty v Prostějově má nastarosti on a jeho kolegyně Kateřina (nevím čí) :o))

Já měla ve Vrahovicích babičku :o) a ten volný byt 3+1 mě taky zajímá, tak jeslti můžeš tak sem hoď adresku nebo to písni prosím na mail zobak1@centrum.cz (hledáme větší byteček a Vrahovice jsou super) Kdysi jsme chtěli koupit i domek ke spravení v Domamyslicích, ale sešlo z toho.
Romča
  • 
31.7.2006 7:17:06
Ahoj maminko,

já se tedy také pochlubím naší maloměstskou lokalitou k bydlení:-)
Bydlím ve Vrahovicích, v úplně nově zrekonstruovaném bytě 3+1, mám tady kousek kouplaiště, poštu, obchody, do Tesca to také není daleko, zastávka MHD kousek od domu, dostupnost do centra je také v klidu, holky odsud z diskuze to mají sice blíž, ale já to zvládala i jako těhotná s třema nákupníma taškama :-)
Je tady klid, skoro jako na vesnici, u nás v domě se myslím prodává byt 3+1, skočím se optat a potom dám kdyžtak vědět.
Jinak velice dobrá realitka je RK Anděl tady v Prostějově a Olomouci, kontakt na realitní makléřku je:
Pavla Rajhelová
605730621
www.andelrk.cz

Přes tuhle rk jsme kupovali loni byt a byla jsem velice spokojená i co se poplatků týkalo.
Ale občas si postesknu po domečku se zahradou, kam bych dávala spinkat to svoje tříměsíční miminko:-)

Romča
Del 40592
30.7.2006 15:21:32
Ahoj Terísku :o)

lokalit je tu v Prostějově pěkných dost, opravdu záleží na co jste zvyklí a co vám vyhovuje. Já momentálně bydlím v lokalitě u Nové nemocnice - jsou tu hřiště, školy, školky, obchody vlastně vše. Nicméně naše vysněná lokalita to není :o)
Manžel je shodou okolností realitní makléř takže se mu klidně ozvi na 777 85 83 19 - nebo na mail zobak1@centrum.cz - co se týče pronájmů tak mnoho toho není i s koupí 3+1 je problém. Také jsme momentálně ve stavu shánění po větším (máme 2+1 a čekáme na vánoce přírůstek do rodiny)
Romča+Romča12/04 25226
30.7.2006 11:38:55
ahoj Romi,

teď v pondělí ještě mám domluvný sraz s jednou kámoškou z naší diskuze, jsou krátce v PV, ale potom můžu kdykoliv, má být chladněji, tak by nám mohlo být na rybníčku fajn. Včera jsem potkala v TESCU Marcelu z Ivaně, prý by se s námi taky zase ráda sešla. Tak jí písni, až budeš vědět, kdy si tam dáme sraz, ať je nás víc. Jiřce řeknu taky.

Jinak se musím pochlubit - Romča už téměř 100%-ně chodí na nočník a nějakou dobu vydrží i venku bez plínečky, už má svoje slipečky, tak se cítí jako velkej kluk. A pusu nezavře a nezavře. Někdy už mi jde z toho jeho věčného povídání hlava kolem.

Jinak další novinky až osobně.

Ondrášek už zase vyrostl, co jsem ho neviděla, že? Jsme ráda, že už u vás ustaly ty večerní problémy. Se spinkáním je teda šikulka.

Tak se na vás těšíme, písni, jak budeš moct, na mail nebo sem a zatím ahojky a hezký zbytek neděle.
Romča+Romča12/04 25226
30.7.2006 11:33:15
ahojky ,

těžko říct, protože každému vyhovuje něco jiného, já bydlím v lokalitě Olomoucká, bydlím naproti od sídliště, ale přímo na sídlišti bydlí moji rodiče, je tam plno zeleně, blízko škola, školka, TESCO, aut.zastávka, a tři nová hřiště pro děti a do centra je to pomalou chůzí slabá čtvrthodinka.

Jak si představujete vaše bydlení?
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 613  [Dalších 223 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.