| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 613  [Dalších 203 >>]
pája
  • 
19.7.2006 15:30:51
Já jsem byla u Dr. Poláka už v předchozích těhotenstvích na amniocentéze. To ještě 3D ultrazvuk nebyl. Teď čekám dalšího mimíska a jsem objednaná na 9.srpna. Dnes mi potvrdili, že genetické testy jsou OK, tak se už na pana doktora těším :o)). A taky na ten 3D ultrazvuk, je to prý super. Pan doktor je moc milej a velkej sympaťák...to potvrzuji
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
19.7.2006 12:16:11
Dneska ty mimča stejně rostou nějak rychleji :)
Romča+Romča12/04 25226
17.7.2006 17:20:12
Petunie, taky mám doma takového skřítka, jen mu říkám rákosníček - skřítek neposeda, jediné štěstí bylo, že nechtěl chodit za ruky, radši si dolezl po čtyřech, kam chtěl, až se jednoho dne sám zvedl a začal chodit. Od té doby jsme ale neustále v pohybu, Romča by mohla vyprávět, že jo?
Del 40592
16.7.2006 19:08:56
Ahoj :o)

Tak to je teda délka :o) to vám ten kočárek moc dlouho nevydržel :o) No co se dá dělat, kdo to mohl vědět, že?
petunie 43682
15.7.2006 21:31:32
Ahoj Ribičko,
tak po delší odmlce jsem se na Vás zase mrkla, nějak jsem zapoměla, u Dr. poláka jsem byla já a je fakt v pohodě a hrooozně milej doktůrek, takovej simpaták a hlavně ti všechno pěkně ukáže, byla jsem tam na 3D ultr. asi 5x a vše v pohodě, takže s klidným srdcem se onjdnej.

U nás doma je neustále veselo, máme doma skřítka racochejla, malá je opravdu kvítko ve středu se otočila ze zad na břicho a pořád sebou mele, no už se bojím až začně chodit, to se pěkně naběhám a právě řešíme kočárek, protože už měří 64 cm a nevejdem se za hcvilku do korby, no samé radosti ,starosti, co ty , jak se daří těhulko, co ty vedra jak je snášíš a co vy holky am imískové, jak je, jdu pomalu pročítat co se tady dělo :-))
Del 40592
10.7.2006 9:40:31
Já hlásím, že jsem po kontrole v 16tt a byla jsem poslána k Dr. Polákovi do Olomouce na UTZ. Prý že tam nejlépe zkontrolují srdíčko miminka. Byla jste tam některá?
Lili + 5 :-)) 28559
4.7.2006 13:47:55
doufám, že se na mě nebudete zlobit....mám tu pro vás a vaše rodiny tip na akci. Bude tam plno atrakcí a soutěží pro děti a též hlídání ?:-)

Del 40592
21.6.2006 18:57:31
Romčo jsi strašně moc hodná - s tím tamponem nevím nevím přijde mi to jako že se to tou vodou nasaje a pak to ve mně zůstane tak nevím. Ten Femingel nebo jak jsi to psala zkusím - no v každým případě jak budu u Dr. na kontrole 10.7. tak se poptám a zjistím jestli to kdyžtak tím femingelem vyřeším, jestli je to vhodné. Je jasný, že jsem těhu a ne nemocná, ale právě to riziko zánětu :o(

Jinak děkuji mnohokrát za nabídku projížďky s kočárkem :o) ale zatím jsem tedy maximálně vytížená :o) chodím ještě odpoledne do práce pomáhat, a navíc už jsem zamluvená u švagrové na společné vožení (má 1,5 letého chlapečka) a kamarádka v dubnu porodila holčičku Aničku a taky jsem ji ještě neviděla, už mi volaly kdy s něma půjdu ven probrouzdat město :o)
Ale pokud by mi vyšla někdy chvilka (počítám že nejdřív tak v srpnu :o) tak se ozvu :o)
Romča
  • 
21.6.2006 10:00:34
Ahojda Ribicko,
my vesele venčíme ty svoje vánočky, doma je totiž nuda, na netu nikdo v takových vedrech:-)
S tím koupáním to neřeš, klidně můžeš chodit i na koupaliště a na bazény, nejsi přece nemocná, jsi těhotná a to ti v tom nebrání:-)
Já jsem chodila plavat sem v PV do lázní, ale mě tam v té vodě byla zima vždycky a to jsem docela horkokrevný jedinec:-)
Jen bych doporučovala femigel a nebo nějaký jiný gel proti zánětu, který bys mohla chytnout až moc snadno!!
Já jsem používala femigel i před těhu a je to super věc, protože veřejný bazény jsou děs a hrůza:-)
Mě porodní asistentka ještě doporučovala místo gelu proti zánětům používat na bazén tampon namočený v olivovým oleji, prý je to taky dobrý:-)
No mezi námi, já se tím olejem natírala i normálně, je to dobrá prevence proti zánětům a z těch jsem měla v těhu velkej strach.

A nechceš se jít někdy projít na procházku s náma? jestli se doma nudíš, tak můžeme někam zajít, třeba i na ten bazén, jen Ondráška nechám zatím ještě v kočárku:-)
Del 40592
20.6.2006 15:52:07
Tak vy někde brouzdáte s vánočkama :o) ani se sem nestavíte :o))

Holky jak jste to řešily v těhu s koupáním? respektive jaké máte zkušenosti z okolí a tak. Lepší lázně, nebo se dá risknout i koupání na koupališti?
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 613  [Dalších 203 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.