| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 613  [Dalších 213 >>]
Terisek, Veru04, Eli08 28190
26.7.2006 13:56:30
Nezlobte se, že vám sem vstupuju, ale v listopadu se chceme stěhovat do Prostějova. A tak bych se vás ráda zeptala, v jaké lokalitě máme hledat, čemu se naopak vyhnout. Chceme klid, ale zároveň dostupnost do obchodu, k lékaři, na hřišťátka apod.
Nebo pokud třeba zrovna víte o někom, kdo by pronajímal byt vel. min. 3+1, tak budu ráda, když mě nasměrujete. Taky by se mi hodil tip na nějaké místní www stránky s realitama.
Všem děkuji a přeji hezké léto!!
Del 40592
22.7.2006 10:16:25
Už ani nevím jestli jsem se vás ptala - jeslti jste chodily na cvičení. Nemáte zkušenosti se cvičením pro těhulky v nemocnici? Na Husák se mi nechce mám to z ruky, nemocnici mám naproti domu :o) A taktéž předporodní kurz?
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
21.7.2006 17:41:02
Děkuji, asi si ještě živě pamatuje těch posledních 14. dní před, navíc v tom počasí, tak ani nemusím psát, jak si přeji, aby to už bylo. :-)
petunie 43682
21.7.2006 14:05:12
No Verko, tak držíme pěstičky, ať to máš už pěkně za sebou a muchláš svoji sladkou vánočku:-))

jo málem bych zapoměla já ty věci rozhodila do dvou tašek a batůžku a postupně to dávala manžovi domů, at netáhnem věci jak z cirkusu:-))
-poporodní kalhotky jsem ani neměla, jelikož jsem přežila bez šití, no jo no personál prostě umí.-))

Romčo, tak to ti gratului k mírám, no koukám, že miminka se opravdu vyvedli, naše Baru je opravdu pohodář, zatím ji vedra neberou na náladě,jelikož stále spí:-), občas zlobí prdaci,ale ted už málo, takže klid , asi jsem si ji navykla na ten polštář, protože v něm přes den spí furt, sice drobet spocená, ale nějak jí to nevadí asi potřebuje stále měko:-))

ktuální míry asi kolem 5,5 kg a 64 cm.

kočár je super, ale nestíhá nám, pořád ho tahám na brusle nebo do lesa, tak dostanu k narozeninám Jané sporták a tento poputuje kamarádce do Práhy, přece jen se ten X Lander do města hodí lépe a já vystelu sporták, jde ho dát do lehu, takže v těch vedrech to bude v poho, stejně ted chodíme ven kolem 8 ráno a potom až na večer kolem 6, jinak se to nedá:-))

jo a přes den dávám malou do vany na rachtačku a perfektně se po tom unaví a spí, tak to zkuste, na osvěžení super:-))
Romča
  • 
21.7.2006 8:30:57
Zlatíčka moje, četla jsem mailíka až dneska, na nás je moc vedro venku, malej byl na očkování, tak raději nechodím na sluníčko, možná dopoledne by to šlo:-)
Jinak ten večerní pláč už polevuje, v devět večer upadá do hlubokýho spánku jako šípková Růženka :-D

Romi, víš přece, jak jsem ráda s malým Románkem, je to skvělěj klučina a jednou bych chtěla, aby byl stejně dobře vychovanej, spravedlivej, upovídanej, ... i můj Ondrášek:-)

V pondělí by mělo být chladněji, zajdeme k rybníčku? Klidně vezmi s sebou i tu ...ehm, nevzpomenu si na jméno...holčinu od vás z baráku:-)

Mějte se pěkně, papa

R. + O.

PS: Romískovi posíláme pusenku :-*
Romča
  • 
21.7.2006 8:23:35
Ahojky Věrko, holky už něco málo napsaly, já jen ještě dodávám, že se mi osvěčily porodnické kalhotky, ty síťované, jsou super, my je s maminama měly všechny, při vizitě se nemusíš pracně soukat z normálních kalhotek a věř mi, že po šití je to mazec:-D
Já měla všechno svoje, ručníky, boty, kosmetiku, vložky, porodnické kalhotky, oblečení pro mimi - to erárání bylo strašný, plátěné košilky tak o 3 čísla větší, pampersky, ubrousky, svoji kosmetiku, nechtěla jsem Johnsona...měla jsem i Dudlík, využila jsem jen jednou, když jsem měla krizi:-D
Já jsem ležala na gynekologii, šestinedělí bylo zavřený kvůli malování, takže smůla...jinak jsem měla pro malýho deku do té jejich postýlky plastové, ta podložka byla tvrdá a pak polštářek...Souhlasím s Peťkou, že se sestřičky, ty staré nějak ksichtily, ale co, je to moje dítě:-)
Jinak Dr. Balák chodil týden ke mě na vizitu a je super, on byl jak anděl, dokázal povzbudit,dokonce si choval i toho mého mimíska :-D

Jinak už vážíme 6100 g, 64 cm, jsme plně na HIPPu 1, vzdala jsem kojení, malej měl hlad, teď je moc spokojenej, spí celou noc od 21:00 do 07:00....už začal brblat, jen hlavička trochu zaostává, ale dr. říkala, že nemáme na něho spěchat:-)

Peťko, jak to zvládáte? Nám je kočárek ještě velkej, my pořídil širokou trojkombinaci, do zimy vydržíme, příští rok budu kupovat stejně sporťák:-D

Ribičko, kdy máš termín?

20.7.2006 19:07:53
Děkuji, hlavně o ty věci pro mimčo mi šlo, protože tenkrát když náhodou mamča chtěla něco svého, tak si to musela tvrdě vyhádat. Takže jdu dobalit věci pro mimčo a snad do 14. dnů vyleze.
petunie 43682
20.7.2006 17:17:24
Už se ti to blíží co Verko, to musí být úmorné v těch vedrech, kamarádka čeká mímo v září a je celá odvařená:-))

Do Prostějova jsem měla v batůžku žabky do sprchy, starej ručník a triko k porodu ( použila jsem ručník a žabky, ty skoro pořád ) tyto věci manža odvezl domů a jídlo měl sebou zvlášt, jo nedoporučuji juice, fuj bylo mi po něm drobet špatně:-))

na pokoj jsem měla svoji kojo noční košili, ručník, hygienu,vložky, pantofle, ručníky dva a gel z dubové kúry, nevyužit:-)) jo a hafol sladkostí:-))

Pro mímo všechno svoje, ubrousky, pleny, oblečení a polštářek do toho jejich vozítka pro malou, skvěle se osvědčil, spala tam pořád, byla pěkně v měkoučku, akorát ty staré sestřičky docela čučely:-))
20.7.2006 10:40:54
Holky co je teď všechno potřeba do porodnice? Když jsem tam byla před 3a půl rokem, ještě ve staré, tak kromě spodního prádla a věcí pro odchod domů nebylo potřeba nic, ba dokonce jsme ani nesměly mít vlastní věci. Jak je to teď?
Del 40592
20.7.2006 9:47:54
Jé pájo tak já jedu 10.8. :o) a v Pv už je taky 3D ultrazvuk za 500 Kč tak se možná objednám na fotečku i tady.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 613  [Dalších 213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.