Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marcela 8mes natalie |
| • |
8.6.2006 21:39:08
Ahoj Romco Jo tak to uz moc casu nemam a schazite se o prazdninach nekde jinde? a jeste dotaz nemate nekdo zachovale sedatko na kolo?shanim a nemuzu sehnat uz sem bila v bazarech a vsude maji jen do zadu.dik a napiste mi na imeil.
|
| Romča |
| • |
8.6.2006 12:22:39
Ahojky Romčo,
já se maminám ani nedivím, že už je to tady takový mrtvý, vždyť i já už sem nakouknu jen občas a to jsem tady byla předtím pořád. To víš, jsme pořád venku (hehe to víš, že?), naši drobečkové potřebují čerstvej vzdoušek:-) Jinak včera to bylo fajn venku, Romča je moc fajn, už se těším, až mě ten náš malej brouček bude aspoň vnímat:-) Jinak dneska jsem na něho vyzkoušela novou metodu:-D uspala jsem ho vysavačem, pustila jsem vysavač abych ten jeho křik neslyšela a on do minuty usnul, hehe takže budu vysávat ode dneška každý den:-D |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
6.6.2006 16:56:57
ahojte,
tady to nějak umřelo, ale asi máte dost starostí s miminkama. Marci, zkus zajít ve středu do mateřského centra Cipísek na Šárce, chodíme tam s dětma do 1,5 roku, je to tam fajn, tam se nejlíp s někým seznámíš, ale pospěš si, protože přes prázdniny je zavřené. |
| Marcela 8mes natalie |
| • |
25.5.2006 8:52:33
Ahoj jmenuji se marcela a mam 8mes Natalku a hledame maminku se stejne starym miminkem k pokecani u kavy nebo pres int. Nastavajici maminky jestli chcete rodit v prostejove tak doporucuju je to tam super.Sestry sou strasne prijemne a ochotne.Bude se vam tam libit Taky sem tam rodila ikdiz mneli uplne obsazeno.Tak drzim palecky a ozvete se nekdo. pa pa
|
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
19.5.2006 20:30:56
Horory teď vynechej ;)
|
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
19.5.2006 20:29:30
vidím, že mimísci pěkně rostou a jsou spokojení, tak to má být.
Já jsem 30. týden začla s pořádným nachlazením, tak doufám, že se z toho co nejdřív vyhrabu. No a taky doufám, že se do mého porodu nějaké to místo v porodnici uvolní, ať je to více v pohodě a s menším stresem. |
| Del | 40592 |
|
|
18.5.2006 20:06:23
Tak to mám teda radost, že je porodnice přecpaná :o) doufám, že v prosinci to bude lepší :o)
Já odpočívám jen částečně, špiním jen po velkým stresu, třeba jako předevčírem, kdy jsem zadělávala těsto na knedlíky v takové speciální míse a (když těsto nakyne, víko z mísy odskočí) no a když to těsto nakynulo tak sem zrovna stála u té mísy a to výko s lupnutím odskočila, sem se tak lekla až sem poskočila a za hodinku jsem měla flek na kalhotkách. Takže musím být děsně opatrná :o) Což je dost těžký (zvlᚍ když miluju horory :o) |
| petunie | 43682 |
|
|
18.5.2006 17:48:42
Dík za tip ribicko, ten zabíral taky a i slivovice, teplé obklady, skotské střiky ze sprchy apod., ale pořád to trvao moc dlouho, ted m usím rozkojit pravé prso, je z těch horeček jako psí ucho:-))
Co ty jak válčíte doma, ležíš a odpočíváš, kdy chceš nastoupit do práce? Já byla od samého začátku doma, nejdřív kvůli zaměstnání a potom se Barunka drala ven, takže ležet a šla mi z toho hlava kolem, ted si pěkně užíváme procházek, ale dnes teda bylo dusno fuj:-)) Jo tak včera mi porodila další známá z Ol. v Porstějově a byl to hukot, byal poslední co vzali, totálně nacpáno a do rána ležela na prodním sále a čekala na uvolnění pkoje, fakt drsný, no holky ještě, že už ty vánočky muchláme:-)), teda ta naše je taková hodně spací, takže je muchlaná opravdu malinko:-)) |
| Del | 40592 |
|
|
18.5.2006 17:39:45
Ahoj spoluobyvatelky :o)
Petruš švagrová se taky "ucpávala" myslím, že jí pomohl tvaroh? ale nejsem si jistá. |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
18.5.2006 15:45:15
Ahoj Romi,
to je fajn, že jste všichni v pohodě, do pátku už to asi nestihneme, protože až dnes jsem si přečetla Tvůj vzkaz, ale pak se taky těším, už i na tu procházku, Romču už brávám na kratší procházky úplně bez kočáru, aby se uťapal, ale ne vždy to funguje :-( Zítra přijede ten Kamil a odjíždí příští sobotu, takže chceme strávit ten týden spolu, kromě středy, to jdu klasicky do centra, tak třeba potom, po obědě, bysme si mohly dát někde sraz, pokud bude hezké počasí. Ještě se domluvíme, jo? Zatím pa a hezký víkend - Romča |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.