Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petunie | 43682 |
|
|
18.5.2006 10:00:59
Dobré ráno maminky,
tak u nás barunka stále poklad, občas zobí prdíky, ale jinak pohoda, nejraději je zabalená pořád v zavinovačce nebo v dece a leží na kojícím polštáři, ten okupuje skoro pořád :-)), na prdíky zabraly homeopatika, tekže klid po pěšině tuk tuk.-)) horší je to s těma prsama, v pátek nastoupila horečka 40 a držely se mě celý víkend horečky, pak to konečně opadlo na 38, prozměnu mi zatvrdla prsa a ucply se v pravém prsu mlékovody, takže jsem to zase strávila ve vaně a s brekem musela rozmasírovat, ledva jsem se vyhrabala z pravého v neděli nastoupilo levé a zse nanovo , horečky a vše kolem, manža dovezl od rodičů horské sluiníčkoa to fakt zabralo rychle, ještě, že ten chlap byl doma, kojilo se střídavě z prsu nebo z flašky odstříkané mlíko, ale řeknu Vám porod opravdu procházka rájem nějakejch 13 hodin rodit, to je fakt hračka, dnes jsem poprvé doma sama, zatím pohoda, ale klepu se , kdy se zase co ucpe:-)) Hani mimíska to s náma koukám umí, já úplně kvetu, když ji tchýně pořád tahá a rozbaluje, u nás doma pořád jen hnípe v koši nebo na polštáři nebo v lehátku a užijem si ji až až, moc ji nenosíme ani po jídle jen chvilku v klubíčku na brknutí a konec. Ona má ráda, když ji někdo masíruje ručky, takže fakt klid. jo plíny stále v látkových a pohoda, žádná práce extra to není, ted to žehlil manža, díky ne separační plíně, to nejhorší je pryč a zbytek vypere pračka, jen na ven dáváme pampers. Tak se patrujte a pěkně se sluníčkujte v kočárcích :-)) |
| Hanka |
| • |
17.5.2006 17:57:32
Nám se sešlo taky spousta plenek 2-5 kg, ale naštěstí jsme menší tak je určitě stihneme spotřebovat. V posteli u nás se jí spí samozřejmě úžsně, ale manžel zase protestuje proto, že si pak bude těžko odvykat. Strávník je to vděčný. A to si po jídle dá ještě 100ml čajíčku aby se jí líp spalo. Dnes řádila celé dopoledne.Nedařilo se jí usnout. Jak si ale lehla do kočárku a šli jsme ven, hned byla spokojená.Koupání se jí líbí a ekzém po dvou dnech zmizel. Teď maximálně olivový olejíček a je spokojená
|
| Romča |
| • |
17.5.2006 13:07:42
Ahoj Hani,
tak ty změny nastaly už i u nás:-) jen si Ondrášek prodlužuje spaní, z počátečních tří hodin na čtyři nebo pět, ale o to víc potom zase spořádá mlíčka:-) Už jsme si pěkně zvykli na ten HIPP1 na to umělý, táta ho umí připravit rychleji než já a za to je mu Ondrášek vděčnej, protože jak se probudí, tak hned musí dostat sosnout, jinak začne řev na celej barák:-) Ale usíná sám v postýlce, počítá si prstíčky a je moc hodnej, ale nejrychleji usíná u mě v posteli, jenže to táta protestuje a nesouhlasí se spaním u nás, že bysme ho zalehli.No časem uvidíme, až bude větší. Jinak problémy nemáme žádný, koupeme každej druhej den, ekzém nemáme, kosmetiku používáme Niveu a pak od K. Hádka tu přírodní. Používáme pampersky, ale když si vzpomenu, že jsem chtěla balit do látkových těch obyčejných, tak se mi dělá husí kůže:-) ty papírový plínky jsou super, jen se mi sešlo moc pampersek newborn těch od 2 kilo a nám jsou malý:-( |
| Romča |
| • |
17.5.2006 12:22:39
Ahojky Romanko,
jsme celé dny pořád doma, kdyby nebylo tak škaredě venku, tak bych chtěla zase vidět vás dva:-) Doufám, že se do pátku ještě uvidíme. Zítra jedeme koupit dvoje dveře do ložnice a do pokojíčku, tak bude Ondráška poprvé hlídat babička:-) Koupili jsme malýmu Ondráškovi ještě jednu postýlku do obýváku, tak nad ním mám teď dohled:-) celý den. Jakpak se máte? |
| Hanka |
| • |
17.5.2006 10:02:20
Ahoj holky. Tak nevím jak u Vás, ale u nás už se to začíná pomaluměnit. Ta malá krásná a roztomilá holčička začíná pěkně zlobit. Má problém usnout a tak se vzteká dokud neusne, nebo pokud ji někdo celo dobu nechová. Na chování si už samozřejmě zvykla a tak pokud ji člověk na chvíli položí do postlky nebo lehačky hned se začne rozčilovat a snaží se získat si pozornnost. Malý děti se prostě učí rychle. Když ale usne, tak je ti opravdu roztomilý zlatíčko.
|
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
15.5.2006 16:20:45
Ahoj Romi,
jak válčíte? My jsme v pohodě, máme 6.zoubek a od soboty už spává dokonce Romínek po obědě sám, je šikulka. Jak jste na tom s časem tento týden? V pátek nám přijede ten Kamil, tak pak nebudu celý týden mít čas, budeme spolu, ale pak zase jo. Tak uvidíš, taky podle počasí. Zatím papa a pusinku Ondráškovi - ml. Romča a Romča |
| Del | 40592 |
|
|
12.5.2006 22:53:07
Romi děkuji za info - je pro mě důležité, že o této možnosti prostě vím, je fakt, že pokud půjde vše rychle nemá smysl o tom uvažovat, ale já jsem měkota 14 hodin bych asi nevydržela :o) Máš můj velký obdiv :o)
Kamarádka je sestřička na anestezii v Ol a rodila před 14 dny - samo, že s EPI :o) ještě před vlastním porodem se hihňala a žertovala se sestrama :o) Pak si dvakrát zatlačila a malá byla venku :o) Celé to trvalo asi 10 hodin, vlastní bolesti měla snad poslední 3 hodiny a díky EPI jen slabé. Máš pravdu nebudu plánovat, jen sem chtěla vědět vaše názory. Ten nástřih se jistě brzy zahojí, někdo mi kdysi říkal, že je na to dobrá nějaká mast, ale tenkrát mi to bylo k ničemu (to jsem mimi neplánovala ani náhodou) takže už si nevzpomínám. |
| Romča |
| • |
12.5.2006 22:27:24
Ribicko, tohle raději dopředu neplánuj...já jsem totiž chtěla rodit jedině s epidurálem a nakonec jsem odrodila bez něho, podle okolností, každej porod je jinej, já byla 14 hodin na sále, bolesti byly šílený, ale představa miminka to celý hnala kupředu, sice ne moc rychle, ale dalo se to zmáknout. Sice se mi snažil pan doktor porod dvakrát urychlit, ale nedařilo se kvůlu zašprajcnuté hlavičce, ale Ondřejek už nemá ani tu modřinu, co měl po porodu. To uvidíš až na místě a třeba Ti zrovna doktor nebo PA nedoporučí epidurál kvůli utlumení miminka, stejně tak umrtvení při šití budete konzulovat:-) mě udělal pan doktor 3 stehy a teď bych nejraději stála i u jídla jako v bufáču:-) ale myslím, že se to zahojí.
Jinak tady v PV Ti dají epidurál bezplatně, někde se totiž platí, pokud ho nenaordinuje doktor. |
| šárka |
| • |
12.5.2006 13:22:51
ribicko,
vlastně ani nevím co dělám na vaší diskusi. nicméně nijak tě nechci odrazovat, ale můj porod s epidurálem trval 32 hodin. vyčerpaná jsem byla až až. měla jsem zimnici, zvracela, neustále na sobě kardiograf, protože naše miminko mělo sprinterské srdíčko. takže bez epidurálu si to neumím představit. přeji ti hodně štěstí, odvahy a zdraví. |
| Del | 40592 |
|
|
12.5.2006 12:49:31
každý na to má jiný názor - taky je každá situace a porod jiný. Byla jsem zvyklá si i při velkým MS bolestech nebrát žádné prášky a fungovat normálně v práci - ale má to smysl, trápit se třeba 17 hodin? Pokud by měl porod trvat třeba 4 hoidny tak v tom nevidím problém, ale delší doba - vyčerpání- nedostatek sil na vlastní porod - nevím nekloním se více k žádné z variant - nedokážu si to prostě představit.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.