Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
3.5.2006 7:32:38
Sice k panu dr. Balákovi nechodím, ale ze svých pobytů v nemocnici ho mám asi nejradši. Naštěstí měl zrovna službu když jsem jela rodit poprvé, jinak jsem totiž byla rozhodnuta se hlavně nesvěřit do ruk dr. Konečnému (to je jeden z těch mladých), kterému k doktořině hlavně chybí schopnost empatie.
|
|
3.5.2006 7:19:48
tak to přeji snadný porod
|
| Romča |
| • |
3.5.2006 5:50:59
Ahoj holky, tak mi před půl hodinou odtekla voda a jedeme :-)
|
| Del | 40592 |
|
|
2.5.2006 20:28:50
Tak já dneska nafásla neschopenku na 14 dní :o)
JInak musím vám všem doporučit Dr. Baláka. Už ste se některá v ordinaci gynekolga smáli jak někde u piva s kámošema :o) Dneska jsem tam fakt udělala haló. Vtipkovali jsme i se sestřičkou a manžel, kterej čekal v čekárně se mě ptal, když jsem vylezla, co to mělo znamenat? Že nás slyšel smát se přes dveře až v čekárně. |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
2.5.2006 17:44:36
Ahoj Romčo,
ve středu nemůžu, mám zase poradu s tou právničkou a pak jdeme s maminou něco nakupovat. Buď čtvrtek nebo pátek, ale to asi budu muset jet do OL, mám tam v knihovně nachystané knížky. Takže co ten čtvrtek - klidně můžeme dorazit na tu návštěvu. Písni mi, jak se Ti to hodí. My bysme kdyžtak mohli vyrazit zase hned po obědě - tedy kolem 12:30 a asi po 13:15 bysme mohli být u vás. Zatím pa a měj se hezky - R. |
|
2.5.2006 14:25:39
se letos ale opravdu urodilo. Až si říkám, aby pak bylo vůbec v porodnici místo :)
|
|
2.5.2006 14:23:24
No malinko jsem si to tu napřed dočetla, tak doufám, že maminky mají za sebou snadný porod bez komplikací a tobě přeji to samé. Určitě je lepší se toho bříška "zbavit" ještě teď na jaře, než we s ním táhat přes půl léta, jako to čeká mě. Přímo z Prostějova nejsem, před třemi lety jsme se přestěhovali do Ondratic - dědinka hned vedle Brodku u PV, ale do města jezdím k doktorovi.
|
| Romča |
| • |
2.5.2006 14:13:19
Ahojky maminko čekatelko,
vítám Tě do klubu:-) teď je to tady všechno v rozpuku, dvě maminy jsou pravděpodobně už teď v porodnici (Hanka a Petra) a já to čekám každým dnem, teda aspoň v to doufám:-) Ribicka bude taky mamča, ale myslím, že až někdy na podzim, teda doufám, že se nepletu:-) A odkud jsi? Přímo z PV? Pěkné odpoledne přeji. Romča |
| Romča |
| • |
2.5.2006 14:10:42
Ahoj Ribicko, no já ani omylem, to naše malý sluníčko se ve mě nějak moc zahnízdilo a nechce se mu ven, ale myslím, že Peťka a Hanča jsou v porodnici, protože se už dlouho ani jedna z nich neozvala. Doufám, že jim to dobře dopadlo.
Já byla na neschopence taky od 2. měsíce, takže to máme podobné. Aspoň si doma odpočineš a užiješ si těhotenství na maximum a budeš mít na sebe čas. Určitě začni chodit cvičit na Husák do toho kurzu, co vede PA Hýbnerová, já tam chodila a bylo to super, je to myslím od 12. týdne. Já byla spokojená a díky cvičení jsem nepřibrala nic navíc. |
|
2.5.2006 14:09:34
Najde se mezi váma místo ještě pro jednu maminku z Prostějovska?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.