Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka |
| • |
7.5.2006 10:57:00
Děkuji za přáníčko. Zatím si to opravdu užívám. Je to takový hodný zlatíčko. Romču sem tam bohužel neviděla, ale musela tam už být když jsem odcházela. Neznala sem příjmení, jen jméno a pořád sem sledovala nástěnku. Možná že už ji i přeložili na novorozenecké.Já ležela kvůli malování na gynekologii.
A pokud jde o jméno tak se mi taky moc líbilo a když ji vidím, tak se k ní i hodí. Přeju pěkný zbytek prodlouženého víkendu. |
| Hanka |
| • |
7.5.2006 10:56:56
Děkuji za přáníčko. Zatím si to opravdu užívám. Je to takový hodný zlatíčko. Romču sem tam bohužel neviděla, ale musela tam už být když jsem odcházela. Neznala sem příjmení, jen jméno a pořád sem sledovala nástěnku. Možná že už ji i přeložili na novorozenecké.Já ležela kvůli malování na gynekologii.
A pokud jde o jméno tak se mi taky moc líbilo a když ji vidím, tak se k ní i hodí. Přeju pěkný zbytek prodlouženého víkendu. |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
6.5.2006 17:04:25
Ahoj Hani,
my se ještě neznáme, ale moc gratuluju k holčičce s nádherným jménem - kdyby můj chlapeček byl holčička, tak by taky byl Vendulka. To ses tam potkala s Romčou a Ondráškem, že jo? Chystáme se za nimi na návštěvu. Hodně štěstíčka a zdravíčka a neopakovatelných zážitků s holčičkama. |
| Del | 40592 |
|
|
6.5.2006 10:39:37
Hani moc gratuluju :o) k Vendulce a hladkému průběhu porodu.
Moc si to užívej! Přeju vám hodně zdraví :o) |
| Hanka |
| • |
5.5.2006 19:41:23
Ahoj holky. Tak sem nakonec ani nestihla napsat že už jedu. Tak to napravuji teď. Dne 1.5.2006 se mi narodila druhá holčička (sváteční dítě). Jmenuje se Vendulka, měří 48 cm a váží 3000 g. Porod byl nakonec velmi rychlý. V 10 hodin mě přijali a 13:13 byla malá na světě.
to nejdůležitější: i přes to, že zrovna probíhalo na oddělení malování přístup všech na porodnickém oddělení i na oddělení šestinedělí byl přímo ukázkový. Za celou dobu sem se nesetkala s nepříjemným člověkem. Díky schopné por.asistentce nedošlo při porodu ani ke zranění (bez šití)a tak jsem už večer byla fit.Manžel byl samozřejmě u porodu a měl stejný názor. Prostě moje předchozí obavy byly zbytečné. Přeju všem kteří se rozhodnou pro porod v PV stejně pohodový pobyt a hlavně zdravé mimi. |
| Del | 40592 |
|
|
4.5.2006 11:01:42
no to se manželovi moc nechce, jinak doufám, že holky měly hladký porod :o)
|
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
3.5.2006 22:07:17
budu držet palce aby bylo vše v pořádku, u malého jsem taky ležela týden v nemocnici kvůli špinění v pátém týdnu, tak teď hlavně hodně odpočívej a nechej se pěkně obskakovat:)
|
| Del | 40592 |
|
|
3.5.2006 20:18:23
Verko já ještě pořádně nevím, asi 6. týden - Já mám hodně nepravidelnou MS a na těhu sme přišli náhodou 14 dní po injekci na vyvolání MS :o) Takže podle poslední MS se nemůžem řídit a podle UTZ ještě bylo brzo na zjištění který týdne je to přesně. Snad budu vědět víc 9.5. po kontrole, pokud teda rozchodím to špinění.
|
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
3.5.2006 18:02:37
můžu se zeptat, ve kterým jsi teď týdnu?
Jsem dnes začala 28. a hned mi na diabetologii dali dietu, protože jsem výsledky s glukozovýho testu měla těsně za hranicí. |
| Del | 40592 |
|
|
3.5.2006 12:57:33
ROMČO držím palce!!!!!!!!!!!!! Hurá už budeš mít mimíska.
Dr. Balák je fak túžasný! Dr. Konečný bude asi ten volejbalista kterého znám :o) No tak kdybych ho snad vyfasovla k porodu tak aspoň proberem pravidla hry :o) Jinak já začala špinit ještě víc, tak zobu ascorutin a modlím se ať u mě mimísek zůstane. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.