Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka |
| • |
28.4.2006 10:39:15
Ahoj holky. tak u mě zase nic nového. Večer stahy a ráno sem zase jako ryba. Asi dnes skočíme na disko ať se něco děje. Už mám skoro dojem že ten špunt jen leží a čeká až co mu tam dolů pošlu dobrýho k jídlu. na víkend se chystám na chatu a ani nemám obavy že bych musela kvůli porodu odjet dřív. V pondělí mám poradnu, tak sem zvědavá co mi tam řeknou.
Známá porodila před 2 dny. Nechali ji přenášet a nakonec musela na císaře protože ten špunt měl bez 5g 5 kg. Doufám že nedopadnu podobně, protože teď už tam ten prcek jen kyne. Tak přeju pěkný den a víken ať už 2v1 nebo ponečně každý zvlášť. |
| petunie | 43682 |
|
|
28.4.2006 9:09:44
Dobré ráno 2v1,
tak u nás stále to stejné, včera jsem byla na kurzu a por. as. předpovídá porod do tří dnů, to bych fakt brala, dnes je mi fakt blbě, ještě jsem nic nejedla a furt je mi na zvracení a to jsem vběhla na váhu a mám o dvě kila míń a bába nás upozornovala , že je to předzvěst porodu, právě jsem dala horkou vanu a koumám co by:-)) teda romčo ten článek je síla, no nechápu nic, já teda takhle otrlá rodička z Olomouce rozhodně nebudu a poslušně k Vám do Prostějova přijedu.-)) u mě fakt není čas na hrdinství,ale pokud na to maminka má nervy, tak je to její věc, ale já bych ´to teda rozhodně neriskla a halvně bych nechtěla být ta kamrádka co u toho byla.-((, připadá mi to docela sobecké:-( Co okna už je máte hotové? Já vyžehlila fůru prádla a přemýšlím, že vytřu ten náš brloh, než se vrátí manža:-)) |
| Romča |
| • |
28.4.2006 8:45:23
Ahojky maminky, četly jste ten článek na hlavní stránce o tom přirozeným porodu té paní z Olmíku? To je mazec, na to bych neměla. A jakpak postupují ty vaše princezny? Já jsem naprosto v pohodě, nebýt toho vystouplýho pupíku, tak ani nevím o tom, že jsem těhotná:-) Občas cítím takový "drápnutí" v podbřišku, ale na to jsem si už zvykla:-)
|
| Hanka |
| • |
27.4.2006 11:06:08
Ahoj holky přeju pěkné ráno. tak jak vidím pořád nikdo nic. Mě doktor sice termín neposunul ale taky řekl, že bezprostředně nic nehrozí, ale pak mě taky ujistil, že se to může během pár hodin změnit. Já osobně se ale cítím líp, než v průběhu těhotenství. Záda a natekláý nohy do toho nepočítám, na to sem si už zvykla. Vypadá to že mi nezbyde než to nechat na malé a nebo to těch ár dní do vyvolání porodu vydržet. A to sem se těšila, že to budu mít už zasebou. Ani na horkou lázeň a sex nereaguje a nechává ji to v naprostým klidu. Jen aby to bylo tak klidný a pohodový mimčo i po porodu. Zatím přeju pěkný den
|
| petunie | 43682 |
|
|
27.4.2006 10:30:01
Tak Vám přeji kočky dobré ráno,
právě jsem se vrátila z porodnice a zase nic, pan doktor se smál,že nechápe, jak můžu takhle otevřená ještě chodit, že už by měla být dávno venku, vtipálek, já jsem sama z toho ko. Jo a lulísková se zase předvedla na monitoru 15 minut pohoda a potom 5 minut ukázkovej bordel, sestřička na to koukala, jak mi běhá břicho a smála se, no já nakonec moc ne, protože to chtěli točit znovu, ale nakonec se slitovaly a ustřihly konec, takže doktor ten šílený graf neviděl, ale fakt ji už chci ven, vedle maminka bojovala s mimískem co spí a já s tou co kope jako čert, teda fakt síla a je mi po té prohlídce pěkně blbě, jezus to dnes bude den, držte se kočky, jo porodnice zase v klidu , na pokojích dnes propouštějí , tak šup šup ven:-) |
| Romča |
| • |
27.4.2006 9:52:27
Tak se tady poslušně hlásím a můžu s klidným svědomím říct, že "dnes zase nic" :-) termín mi posunul dr. na 7. května, tak jsem zvědavá kdo z koho:-)
|
| Del | 40592 |
|
|
27.4.2006 7:46:04
No holky nejste v tom sami, kamarádka má už po 3. termínu, taky ji to posunuly na 3.5. :o) původně to mělo být 20.4. pak 24.4. pak vyhrožovali vyvolávačkou 28.4. no a teď to posunuli na ten květen :o)
S těma přecpanýma porodnicama mě nestraště :o) snad to bude v prosinci lepší :o) |
| Hanka |
| • |
26.4.2006 14:22:12
Tak to holky vypadá, že na natáčení a na chodbách se to vyprázdnilo a zaplnily se porodní sály a pokoje na šestinedělí, ale my si dáváme načas a chodíme se jen natáčet. Tak hurána ty okna ať už je to zanámi.
|
| Romča |
| • |
26.4.2006 14:09:08
Dnes jsem zahájila bojkot a budu s prcek taktizovat:-) budu ho pošťuchovat a lechtat na patičkách:-)
Já jsem byla na tom natáčení půl hodiny a mezitím tam odrodily dvě maminky a třetí odvážely asistentky na šestinedělí i s miminkem a s vytřepaným tatínkem v závěsu:-) Pan doktor tam byl zase ten ukecanej a nejspíš ho tam budeš mít Peťko i zítra, něco mlel o tom, že má službu i zítra:-) jo a mě přesvědčoval, že stihnu i okna umýt, než se malej narodí, tak ho asi vezmu za slovo a pustím se do toho zítra:-) Jinak moc mamiek na chodbě nebylo na natáčení, takže byla pohoda, to spíš porodnice, jako sály a pokoje praskají ve švech:-)¨ |
| petunie | 43682 |
|
|
26.4.2006 13:02:16
Tak Vás vítám z kontrol u nás stále to samé, dnes prozměnu vypadlo kus hlenovky, ale to už asi měsíc, takže mě to nijak nevzrušuje. Jezus tam je zase tak plno, to snad ne, ty středy mají nějaké krizové, zítra tam zase bude mrtvo:-))
Teda nosit ji další týden, tak mě picne, protože mě pálí a bolí ta horní část břicha, že už nevím co bych, to je fakt krize, jinak pohoda a Lulísková se ani moc nehýbe, že by koumala jak ven:-)) Opatrujte se a nepředbíhat jasné:-)). Jo já mám doktorku v Olomouci a je naprosto dokonalá, teda opravdu jsme u ní moc spokojená a hlavně ta jistota, to je k nezpalacení:-)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.