| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 613  [Dalších 93 >>]
Hanka
  • 
26.4.2006 11:56:01
Ahoj Romi. taky mám za sebou poradnu. A zatím to nevypadá. Nechávají prý přenášet cca 10 dní, tak to vypadá na májový "kotě". Jinak chodila jsem k MUDr. Zbořilové jak zmiňovala ribička a pro velmi špatné zkšenosti jsem v těhotenství přešla právě k MUDr. Balákovi. A nemůžu si stěžovat. Je to o 100% jiný přístup. Dnes to vidím na ty okna, protože v neděli mi přijede sestra z Anglie (jen na pár dní), tak aby toho prcka vůbec viděla.
táčení jsem se taky dozvěděla že porodnice je plná (a to doslova).Jednoho mladíka zrovna brali k porodu. Já si hold musím asi počkat. Přeju zatím pěkný den
Romča
  • 
26.4.2006 10:53:25
ahojky maminky, tak já se dneska dozvěděla, že si ještě tak týden ponosím toho našeho malýho lenocha, doktor mi říkal v poradně, že si musíme hold počkat:-)
Jinak během mýho natáčení porodily dvě maminy, nebyla jste mezi ima některá? :-D
Del 40592
26.4.2006 7:16:06
Já byla taky zvyklá na ženskou, ale pan doktor je takovej citlivější, opatrnější, pořád se mě ptal, jestli mě to někde netlačí, nebolí, ať řeknu, že přestane, nebo bude opatrnější :o)
Romča
  • 
25.4.2006 22:22:33
Ribicko, děkuji za tip, já se tam k němu zajdu zeptat hned jak se malej narodí, jestli mě zaregistruje, protože potřebuju doktora tady v prostějově. Sice jsem zvyklá na ženskou, jako na doktorku, ale třeba bude chlap gynekolog taky dobrej:-)
Dívám se z nudy na vyvolený na primě a co děláte vy holky?
Moje švagrová je těhotná, včera měla termín, má už čtvrtý dítko a tak to beru jako polehčující okolnost pro mě, že jako prvorodička mám ještě čas:-)

Přeji vám holky pěkný večer, Hani Tobě zítra příjemnou kontrolu v poradně, Peťce ve čtvrtek a Ribičce za pár měsíců:-)

papa a dobrou
Del 40592
25.4.2006 19:57:01
Romi tak rozhodně nechoď k dr. Zbořilové - Dolní ul. nedoporučuju pro její odměřený a neochotný přístup peprné zážitky si nechám raději pro sebe. Tady v PV najít dobrého gynekologa je umění - ti dobří Feit, Dostál, apod. už neberou no a u ostatních je to o sympatiích - někdo na někoho nadává a druhá holka ti řekne jak je ten samý doktor skvělý - takže si nevybereš. Já jsem s dr. Balákem zatím spokojená, ještě bere a je na petrským nám. u benzinky má novou ordinaci právě s dr. Dostálem.
Romča
  • 
25.4.2006 19:43:33
Ribicko, tak holky uz radily, tak já jen dodám, že bys měla k dr. zajít. Já nemám dr. tady v prostějově, jezdila jsem celé těhu do Slavkova u Brna, odkud pocházím, ale potřebuji si tady nějakou nebo nějakého dr. najít, tak bych potřebovala poradit :-) Mě je sympatická dr. Polcrová, jen nevím, jestli má i ambulanci a jestli bere nové pacientky.
Jinak cítím nějaké stahy, tak se jdu naložit do vany, ale nevím, jestli nedám malýmu prckovi ledovou sprchu, aby se šokem narodil:-))
Del 40592
25.4.2006 18:17:45
Tak vám holky mockrát děkuji za rady - no večer mě vždy pobolívá bříško a různě se mi to v něm kroutí, někdy i trochu bodá na levé straně. K doktorovi se mi moc nechce, jednak je mi blbý tam chodit co týden a jednak nechci se vším plašit :o(
Ještě dotázek ke komu chodíte? Jestli to není tajný :o) Já přešla od Zbořky k Balákovi a zatím si nemůžu stěžovat.
petunie 43682
25.4.2006 16:21:12
Ribičko to špinění není problém, pokud to není rudá krev a nebolí to, přesně tento problém řeší moje kamarádka , která je ted v 10 týdnu je na neschopence a leží, skoč si k doktorce pro klid duše, ta tě omrkne a řekne, ale je to v 50% těhotenství a hodně často je to způsobeno hormony. jojo ty hormony, potřebovala bych prostaglin a oxitocin:-)) a alou ven

já vzprala 4 pračky umyla ty okna a ve čtvrtek mám poradnu taky na 100%, prostě s ní nic nehne, takže to vzdávám :-)) tady v Ol. prší co u Vás jaké je počasí?
Holky opatrujte se a přeji at je na prohlídkách všechno v pořádku :-))
Hanka
  • 
25.4.2006 15:47:37
Tak ti nevím Romi. Myslím že zítra jdu 100% do poradny. Snad se to pak trochu pohne po tom vyšetření, když jinak si to nedá říct. Zatím žádné příznaky. Jen sem trochu víc ospalá.To dělá to pěkné počasí.Vypadá to, že to asi budeme muset nechat na těch špuntech až se jim bude chtít.
Hanka
  • 
25.4.2006 15:45:15
Slabé špinění se může objevit. Horší by bylo kdyby bylo doprovázené bolestmi. Nebo spíše kdyby po ostrých bolestech následovalo špinění.
Jinak se může objevit po vyšetření někdy i po sexu. Je to individuální.
Hlavně pořádně odpočívat a nechat se rozmazlovat.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 613  [Dalších 93 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.