Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka |
| • |
22.4.2006 6:57:11
Ahoj holky. Tak to vypadá že jsme zatím ještě všechny 2v1. Já už v noci myslela že to pomalu začalo, ale vypadá to spíš na poslíčky. Navíc dnes se mi to vůbec nehodilo protože manžel odjel s malou na závody. Snad to ale bude už brzy.Těch posledních pár dní se mi totiž zdá nekonečných.
Ribičko. Velká gratulace.Doufám že to nezakřiknu a bude vše v pořádku a brzo (ono to tožiž jinak docela utíká) se budete s manželem taky radovat z nějaké té vánočky. Držím palečky. |
| petunie |
| • |
21.4.2006 21:01:47
jo jo , taky chci, byla jsem za ni v patek na pokoji a je opravdu krasna je to vánočka gagarinová, narodila se jako gagarin:-) a propo dámy, pozor přístup porodních asostentek na výbornou a sestřičky na šestinedělí také, ale jen ty mladé :-), ty staré nic moc, no jo , jsme hold jenom lidi :-((
|
| Romča |
| • |
21.4.2006 20:42:06
Gratulujeme :-)) dobré zprávy jsou super a zvlášť v pátek večer:-))
|
| Romča |
| • |
21.4.2006 20:41:07
Ahojky Peťko, no my jsme taky pořád ještě 2v1 a "vánočku" bych brala už taky co nejdříve:-))
|
| petunie | 43682 |
|
|
21.4.2006 20:02:51
Nazdar mamminy, tak sjem konečně nalša tu diskusi prostějov, já ji nemohla pořád najít, no stačí se podívat, že? tady Petra z Ol. no koukám, že ještě stále 2v1, no u nás také tak, ale mám už tucha, že brzy neeeee:-)
jo jinak já byla ve čtvrtek ráno kolem osmé na monitoru a perfektně zdrbla se sestřičkami a pozooor rodičky z ol. jsou velmi oblíbené, moje kamarádka tam ve středu 12, kdy měli ten totální šrumec porodila za hodinu po dojezdu, takže je tam skoro jako hvězda měsíce:-)), chci taky mímo, docela ji trošičku tu malou vánočku závidím, opatrujte se pa a určo se potkáme:-) |
| Del | 40592 |
|
|
21.4.2006 14:41:57
Jéjda holky já myslela, že jsem vám to psala :o)
No tak pan doktor mi ukázal malý váleček :o) odhaduje to tak na 4. možná 5. týden, takže za 14 dnů jdu na kontrolu - papkám listovku a mamavit, dneska večer to řeknu manželovi :o) Akorát mě trápí malá cystička na vaječníku :o( a to že jsem asi v 2. týdnu prodělala vysoké teploty (38,5) pan doktor mi nechtěl vystavit průkazku aby jsme to nezakřikli. :o( Tak doufám, že to bude o.k. Co vy dvě těhule :o)? |
| Romča |
| • |
21.4.2006 10:46:19
Holka zlatá, Ty ses nám ani neozvala od čtvrtka? Jak jsi dopadla na té prohlídce u dr? nějaký verdikt už máš?
|
| Hanka |
| • |
20.4.2006 11:29:29
Tak to tak vypadá, že možná budeš rodit dřív než já. Ikyž ani u prvního porodu mi žádná hlenová zátka nevyšla a plodovou vodu mi museli propíchnout.
V dopravě - manžel jezdí. Dřív mezinárodní, teď už jen vnitro. A teď se rozhodl, že už bude jezdit jen sám na sebe. Tak jsme včera koupili auto (spíš autíčko) a jdem do toho. Manžel je taky pořád ve střehu. Každou chvíli volá a ptá se jestli už. Dnes je v práci jako zaměstnanec naposledy, tak do porodu na mě bude mít čas a bude mě mít pod dohledem. Tak pěkný den |
| Romča |
| • |
20.4.2006 10:09:46
Ahoj maminko, pěkný den přeji. No tak na té lavičce vedle toalet jsem seděla, tmavý vlasy mám taky a teď už vím, že adeptka na "Haničku" byla správná:-)
Mě dneska v noci začala odcházet ta všude komentovaná " hlenová zátka", teda aspoň podle popisu to tak je:-),takže je docela možné, že už to brzo bude. Však se dneska manžel ráno ptal, jestli nemá zůstat doma...jejda, jak dokážou být ti chlapáci ohleduplní, co? :-) A v čem budete podnikat? |
| Hanka |
| • |
20.4.2006 9:20:39
Tak teď přemýšlím jestli si náhodou neseděla přímo vedle mě na té lavečce vedle toalet. (máš tmavé vlasy?)
Já tam mám být taky ve středu po osmé. Taky někdy cítím stahy, ale doktorka nic neříkala. Jen se ptala jestli první porod byl v termínu nebo po. Tak sem docela zvědavá. 30.4. mi přijede sestra z Anglie tak to musím stihnout než zase odjede. Vůbec to teď máme dost nabité. Manžel začne 1.5. s podnikáním, tak si teď ani nestíhám uvědomit že mám za pár dní rodit. Zatím přeju pěkný den. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.