| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 613  [Dalších 73 >>]
Hanka
  • 
24.4.2006 12:04:07
Ahoj Romi a ostatní.
Pokud vím tak většinou nechávájí přenášet max 14 dní. Tedy pokud není dítě není moc velký nebo by nenastaly jiné komplikace. Já mám termím 25.4. a podle ultrazvuku 27.4. tak snad to nebude trvat o moc dýl. Dnes mi taky odešla ta "zátka", ale nevím jestli to něco znamená nebo ne. O porodu se mi zdá už aspoň 14 dní, tak teoreticky to mám nacvičený dokonale, ale praxe bývá úplně jiná.
Na další poradnu jdu zase ve středu kolem 8. Snad už to ale nestihnu a budu mít v té době už vše zasebou. Všem Vám držím palce.To čekání v posledním měsíci je totiž nekonečné.
Romča
  • 
24.4.2006 11:42:26
jo a ještě k tomu hořčíku, mě porodní asistentka, co jsem k ní chodila cvičit radila, abych hořčík nebrala, že po něm měkne děloha a pak se často přenáší, protože není prý zvyklá na styhy, ale co je na tom pravdy, to vážně netuším. Já ho nebrala a vydržela jsem to tvrdnutí břicha, sice to bylo někdy šílený, ale jsem zvědavá a kolik se minu s tím mým termínem:-)
Romča
  • 
24.4.2006 11:39:43
Ahoj Peťko,
jak jsem byla na předposledním natáčení, tak tam byla nějaká mamina, co mi říkala, že už ji nechávají přenášet 10 dnů a že už je z toho na mrtvici, měla termín 1. dubna a ještě 10. dubna byla se mnou na natáčení a pořád nic. Já už si připadám jako chodící inkubátor a nemyslím na nic jiného, než jak ze mě ten náš malej Ondřejek konečně vyleze ven:-), termín mám v pátek, včera jsem měla zase stahy, ale přes noc to bylo jaksi zase moc v pohodě, ve středu jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou, na ultrazvuku v Brně mi řekla dr., že termín bych mohla mít až 7. května, tak to snad tehdy o vánocích nemyslela vážně:-)
V noci si ve snech nacvičuju aktivně orientaci po nemocnici a samotnej porod mám za dnešní noc za sebou už dvakrát, tak jsem připravená, protože ty moje sny jsou fakt děsný:-)
petunie 43682
24.4.2006 9:32:59
Dobré ráno přeji,
tak jak přežíváte a co mimíska nezlobí? U nás budeme slavit asi vánoce spolu v bříšku:-) , zítra je termín a nic a nic a lulísková kope stále jako čert, no jsem zvědavá ve čtvrtek máme kontrolu co nám řekne doktor, nevíte jak dlouho nechávají přenášet? Mě doktorka na poslední chvíli dala termín až 2.5, protože říkala, že si myslí, že budu přenášet po těch tabletách hořčíku a mímo je pidi, tak mám tejden k dobru , ale to vyvolávání mi pod nos moc nejde:-((
Romča
  • 
23.4.2006 19:20:37
Hani, a kdy jdeš na další kontrolu do poradny? Já zase ve středu, tak jsem zvědavá, jestli tam ještě budeš a nebo jestli už budeš mít ten svůj poklad venku u sebe:-)
Já mám taky kotníky tak nateklý, že neobuju žádný boty a připadám si jako v posledním tažení:-)
Hanka
  • 
23.4.2006 17:27:51
Ahoj holky. Tak sem celý víkend čekala, že už by to mohlo být, ale jak se zdá prcek má úplně jiný názor. Stahy sem už v noci měla, ale pak sem usla a ráno to bylo úplně v pohodě. Břicho mám taky jako balon, kotníky nateklé, prcek kope a kope, ale to je všechno. Má to být za 2 dny, ale vypadá to, že si ještě počkám. Ve středu tam bylo opravdu plno, až sem se lekla, že kdyby to na mě přišlo tak budu rodit na chodbě.
Zatím všem přeji pěkný zbytek víkendu a ať nám to rychle uteče.
Romča
  • 
23.4.2006 16:54:15
Ahojky Peťko,
přeji pěknou neděli:-) já prožívám obdobný chvilky jak Ty, jen jsem čekala od prvních "stahů" nějakou bolest nebo tak něco, ale břicho mi tvrdne co pět minut a ten kopačák, co popisuješ, mám taky, já tomu mýmu prckovi nedaruju tu vyšpulenou prdelku, kterou mi pořád natahuje břicho dopředu:-)
Jinak v porodnici byl šrumec ve středu, ale zase to není tak hrozné, jak jsou volné nadstandarty.
Mimčo mě pořád kope a mám pocit, že ručičkama ťuká na "branku" :-D
petunie 43682
23.4.2006 11:14:53
Dobré ráno přeji,
teda to máš pravdu Romčo, to čekání je otřes, já se cítím pod psa v pátek mi dala takovou sodu, že jsem se rozhodla ji ze sebe vypudit:-))
V devět večer začaly kontrakce s železnou pravidelností po 5-6 minutách, pochopitelně manža u rodičů,kde byl na fotbale a já doma sama do půl dvanácté jsme ležela a koumala, potom jsem dala horkou vanu a půlnoci zavolala miláška domů, protože pořád dokola po pěti minutách, akorát to vůbec nebolelo jen ty stahy, v jednu dorazil domů a nakonec jsem si šla před druhou lehnout a zkoušela to zaspat a taky že jo, usnula jsem a do rána klid, ale teda jako generálka super.-). V jedenáct jsem volala do Prostějova a tam byla taková příjemná sestřička, která poradila čekat a pokud zesílí dojet, dělala si srandu, že se chystá další zákaznice:-))

No a ted klid po pěšině , akorát stále kope jako čert, ona má snad kopytka:-) jo a břicho mám úplně jiné takové vyšpulené, jako kopačák, kontrolu mám ve čtvrtek, tak snad to vydržíme, když se jí pořád nechce :-((

Jak dopadlo rybičko překvapení pro manžu, ten musel být v sedmém nebi co , ten můj se půl dne usmíval jako tululum:-))

Jo Hani a fakt je v Pr. takovej šrumec, jak jsem byla na kontrole ve čtvrtek, tak bylo mrtvo a dokonce nadst. jsou volné, takže hurá na to:-)
Del 40592
22.4.2006 21:24:40
Teda holky vy mě tu napínáte :o) Já už myslela, že něco bude :o)

Porodnice jsou prý přecpané v celé ČR :o) No jo ty silné ročníky :o)
Romča
  • 
22.4.2006 8:13:42
Holky, ty poslední dny jsou snad nekonečný, mě připadá, že den teď nemá "jen" 24 hodin, ale tak 72...Já si snad půjdu před tu naši prostějovskou porodnici stoupnout do fronty:-D hehe tam je pořád tak narváno a šrumec, aby na nás všechny pak bylo místo:-)
Hani, třeba se Ti to už opravdu rozbíhá a brzo budeš maminkou podruhé, doufám, že budeš mít štěstí a jako první (podle termínu) budeš mít tu svoji vánočku doma:-)
Mě zatím nic nebolí, nikde mě nic netlačí, tak mi připadá, že se ten náš malej lenoch nějak zasekl:-) ale zase máme ještě do příštího pátku čas.
Peťko a co Ty? Máš nějaký podezření, že budeš rychlejší než já? :-)

Co budete dělat celý víkend?
Dávejte na sebe pozor maminy a mějte se hezky.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 613  [Dalších 73 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.