| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 613  [Dalších 43 >>]
Del 40592
18.4.2006 10:23:19
Ahoj Romi a Hani,

jsem celá vytřepaná a musím se s někým podělit - 14 dní po injekci sem stále nedostala menses, jen jsem špinila, tak jsem si dnes ráno udělala testík (no vlastně 2 :o) a byly pozitivní, ve čtvrtek jdu k doktorovi, jestli mi to potvrdí. Já vím, že Vás dvě už nedoženu :o) ale prosím podělte se o zkušenosti.
Zatím ahoj a držím palečky, blíží se vám to kvapem.
Romča
  • 
18.4.2006 7:50:35
Pěkné úterní ráno přejeme s pckem:-), Hani, nemáš náhodou hnědý vlasy a váha Ti pokaždé váží jinak? :-) Já jsem totiž minule byla na natáčení taky s nějakou mamčou - Hanka, ale možná mi až teď došlo, že jsi to Ty:-)
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
17.4.2006 20:29:20
Ahojda,tak jsme si dnes udělali velikonoční výlet za babičkama do Prostějova.Potkala jsem se i se sestřenkou,má termín v květnu.Tak jsme ji slíbila že zde budu šmírovat,abych ji pak řekla jak jste byli spokojený v porodnici.

Mějte se pěkně a přeji rychlý a ničím nekomplikovaný porod.
Hanka
  • 
17.4.2006 19:48:16
Ahoj Romi.
Tak to se tam asi potkáme. Já tam mám být taky mezi 8 - 9 hodinou. A pokud jde o MUDr.Polcerovou, tak o té sem slyšela jen dobré. Je moc příjemná.
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
16.4.2006 10:45:04
Ahojky,
nemám sice osobní zkusšenost s porodnicí.Ale ležela jsme na gynekologii a musím pochválit jak doktory tak sestřičky.Operoval mě pan pimář Nevrla,ale i s ostatníma dr. jsme byla při vyšetřování spokojená.

Chodím vás občas šmírovat,neboť je mi Prostějov stále hodně blízký.
Del 40592
15.4.2006 21:30:55
Ahoj holky tak jsem právě zjistila, že jeden z těch mladých porodníků je náš známí - no teda vlastně neznám jeho jméno, ale je to bývalý volejbalista tak sem se s ním potkávala na hřišti :o) a je to fajn člověk - pokud vás něco bolí při vyšetření určitě se nebojte to říct - nebudete za hysterku jen projevíte svůj pocit. Za to vám nikdo nadávat nebude. Můj pan doktor se mě při všech vyšetřeních pořád ptá jestli mě to nebolí a ať řeknu pokud by to bylo nepříjemné. Tak se nebojte.
Romča
  • 
15.4.2006 20:48:04
Hani, já jdu na natáčení taky ve středu na 9:00 hod ráno, tak by mě zajímalo, jestli Tě tam třeba náhodou nepotkám:-)
Mě se taky ti mladí doktoři moc nelíbí, minule mě prohlížel a bolelo to a teď naposled v pátek mě prohlížela paní Doktorka, myslím, že se jmenovala Polcrová nebo tak nějak a bylo to super.
No já tam za hysterku taky být nechci, ale kdo ví, co bude:-)
Hanka
  • 
15.4.2006 13:12:14
Ahoj Romi.
Na natáčení chodím. Teď mám jít ve středu a samozřejmě mám i poradnu. Do termínu mi zbývá 10 dní. Tak sem zvědavá. Sestřičky mi taky přišly moc příjemné.Pokud jde o doktory pokaždé je tam jiný. Mám obavy hlavně z těch mladších. Ne jen kvůli zkušenostem ale hlavně kvůli přístupu. Jedna známá měla s jedním špatnou zkušenost. Porod jí vyvolávali 3 dny a měla křížové bolesti. Nic od bolesti jí ale dát nechtěl a udělal z ní hysterku. Troufnu si říct, že osobní zkušenost s porodními bolestmi nemá a každý to zvládá jinak. A já bych byla nerada za hysterku. A tak se zatím docela bojím.Snad to ale zvládnu. Přeju pěkné velikonoční svátky.
Del 40592
14.4.2006 21:37:34
Holky děkuju za info tak to je fajn s těma porodníma polohama, protože já si nedokážu představit, že bych měla rodit v leže na zádech - přijde mi to strašně nepřirozené.
A s tím jídlem - myslím že na něj stejně není chuť, ale každopádně kousek čokolády s sebou a potajnu cumlat :o)
Pokud se natrefíte na pana doktora Nevrlu tak nemusíte mít vůbec žádnou obavu je výborný!!
Romča
  • 
14.4.2006 19:07:34
Holky já se na to ptala a pokud není žádný problém u maminy, tak může se rodit i v polosedě, nemusíte jen v leže a stejně tak nemusíte mít nohy nahoře. Fakt porodní asistentky mi připadají hodně dobrý a ani jedna se ke mě nechovala zatím špatně a to mám vždy problémy s natáčením, malej neposlouchá a chodím po vyšetřeních...a dneska jsem mluvila s lékařkou, co se na mě přišla podívat a byla moc milá. Vždycky mě prohlíželi doktoři, ale dneska to byla super změna. Já se na ten porod normálně těším a přestávám mít strach.
Hani, chodíš na natáčení?
Ribičko, se musíš hold víc snažit, ale myslím, že nás už nedohoníš:-)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 613  [Dalších 43 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.